του Νίκου Βιτσιλάκη

Τι αποτέλεσμα επιφέρει η συνεργασία ανάμεσα σε δύο premium κατασκευαστές, έναν από το χώρο του αυτοκινήτου και έναν από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας; Σύντομα θα το μάθουμε κι αυτό..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύσκολο να το πιστέψουμε αλλά ανακοινώθηκε επίσημα, στην ερχόμενη έκθεση του Μιλάνου, συγκεκριμένα την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, θα δούμε για πρώτη φορά στην ιστορία το διάσημο “φτερωτό” σήμα της Aston martin πάνω σε μια μοτοσυκλέτα -πολύ περιορισμένης παραγωγής- της Brough Superior!

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα παρουσιάσουν από κοινού, ξέρουμε όμως πως σίγουρα θα στοιχίζει μια περιουσία. Απλά αναλογιστείτε ότι ένα αυτοκίνητο της Aston Martin κοστίζει όσο ένα σπίτι και μια Brough Superior SS100 κοντά στα 70.000 €, οπότε δικαιολογημένη η “πρόβλεψή” μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους δύο κατασκευαστές είναι ένα σχέδιο με μαύρες γραμμές, οι οποίες απεικονίζουν -σε ελεύθερη έννοια- ένα όχημα με δύο τροχούς. Και όπως δήλωσε ο Marek Reichman, Chief Creative Officer της Aston Martin, “αυτό είναι ένα συναρπαστικό και πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ για μένα και την ομάδα μου. Η ευκαιρία να συνεργαστούμε με τη Brough Superior μας έδωσε τη δυνατότητα να φέρουμε τις δικές μας μοναδικές απόψεις για το πώς η ομορφιά και η τεχνολογία μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα πολύ συναρπαστικό όχημα”. Λέτε να μας παρουσιάσουν την επόμενη μοτοσυκλέτα του James Bond;

Πληροφορίες για τη Brough Superior μπορείτε να δείτε εδώ και εμείς τα ξαναλέμε μετά τις 5 Νοεμβρίου.

Πηγή: MCN

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης