Ασταμάτητη η Ducati Multistrada V4

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 11:00
Ασταμάτητη η Ducati Multistrada V4

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στην Ducati πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση καθώς βλέπουν τις πωλήσεις του Στη Γερμανία παραδόθηκε η Multistrada V4 Sport Νο 5000κορυφαίου μοντέλου τους να γράφει συνεχώς ανοδική πορεία. Μιλάμε φυσικά για το καινούριο Multistrada V4 το οποίο έχει κερδίσει ξεκάθαρα την εύνοια των φίλων τόσο της ιταλικής φίρμας αλλά από ότι φαίνεται και των περισσότερων φίλων της κατηγορίας.

Η Ducati ανακοίνωσε πως η νέα Multistrada V4 έφτασε τις 5.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Η νούμερο 5.000 Multistrada παραδόθηκε στη Γερμανία με πλήρη εξοπλισμό στον κ. Karl-Heinz Lebensieg και μαζί δόθηκε στον τυχερό αγοραστή ένα αναμνηστικό γλυπτό που απεικονίζει τη Multistrada V4 και ένα πιστοποιητικό με τον σειριακό αριθμό της μοτοσικλέτας.

Τυχερός ο Γερμανός αγοραστής της Multistrada V4 νούμερο 5.000.

Στο Ducati Athens μπορείς να δεις από κοντά τη νέα Multistrada V4

Η Ducati Multistrada V4 αποτελεί την κορυφαία μέχρι τώρα adventure μοτοσικλέτα που έχει φτιάξει το Στο Ducati Configurator μπορείς να φτιάξεις εσύ όπως θέλεις τη Multistrada σουιταλικό εργοστάσιο. Ο V4 κινητήρας των 1.158 κ.εκ. αποδίδει 170 ίππους και 125Nm ροπής έχοντας γεμάτη λειτουργία σε όλο το φάσμα των στροφών. Συνεργάζεται με μια πλούσια σουίτα ηλεκτρονικών που περιλαμβάνει ABS στροφών, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, σύστημα ελέγχου ανύψωσης τροχού, διάφορες επιλογές οδήγησης και quickshifter, ενώ διαθέτει φώτα ημέρας DRL και LED φωτιστικά σώματα.

Η τιμή της νέας Multistrada V4 ξεκινάει από τα 20.600€ ενώ η Ducati δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσεις τη δική σου μοτοσικλέτα μέσω του Ducati Configurator επιλέγοντας τα αξεσουάρ που θέλεις. Βρείτε την Ducati Multistrada στο δίκτυο συνεργατών της Ducati.

Και το χώμα είναι μέσα στις δυνατότητες του V4 της Ducati.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από 20.600€ το νέο Ducati Multistrada V4

Ακόμα μια ειδική έκδοση για το Ducati Diavel

Με Euro5 κινητήρα το νέο Ducati Hypermotard 950SP

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 11:00