Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Toni Bou από τον Απρίλιο έχει ξεκινήσει να γυρίζει ένα βίντεο σε συνεργασία με τη Honda ΙσπανίαςΟ Toni Bou είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης Trial στην ιστορία κάνοντας τρελά πράγματα στη σέλα ενός Africa Twin 1100. Πολλά ήταν τα βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει παρουσιάζοντας τις εντυπωσιακές ικανότητες του Παγκόσμιου Πρωταθλητή TrialGP, ωστόσο τα γυρίσματα έπρεπε να σταματήσουν άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος ήταν ένας τραυματισμός σε προπόνηση που απέκτησε ο Bou τον Μάιο σπάζοντας το πόδι του. Ο Ισπανός αναβάτης προχώρησε σε επέμβαση στο πόδι και ξεκίνησε την αποθεραπεία για να προλάβει την έναρξη της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα Trial.

 

Ο Καταλανός αναβάτης κάνει θαύματα με το Africa

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Ιούνιο ο Bou ανέβασε στο TikTok ένα ξεκαρδιστικό βίντεο το οποίο τον δείχνει να σηκώνεται με τις πατερίτσες του, να πλησιάζει την αγωνιστική του Montesa και πετώντας τις πατερίτσες να ανεβαίνει στη σέλα της ξεκινώντας τα κόλπα.

Σαν να μην έφτανε αυτό μας έδωσε μια γερή γεύση από εκείνα τα απίθανα που κάνει με την Africa Twin. Το adventure μοντέλο της Honda στα χέρια του Bou φαίνεται παιχνιδάκι με το οποίο σκαρφαλώνει βράχους, ανεβαίνει βουνά και κάνει άλματα σαν να έχει ποδήλατο ανάμεσα στα πόδια του.

Απολαύστε τον μοναδικό Ισπανό αναβάτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζει τα τρελά του ο Toni Bou με το Honda Africa Twin

Ο κορυφαίος αναβάτης λατρεύει τον Λεωνίδα και τους 300

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης