Επικές διαστάσεις έλαβε το ταξίδι της Ισπανίδας Alicia Sornosa, η οποία -ούτε λίγο ούτε πολύ- διένυσε 15.000 χιλιόμετρα ταξιδεύοντας στην Αφρική.

Το κατόρθωμά της δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τον βασιλιά της Ισπανίας, Φίλιππο VI, από τον οποίο και παρέλαβε την τιμητική διάκριση του «Ταξιδιού της Χρονιάς» για το 2018. Μάλιστα, συγκέντρωσε και 5.000 ευρώ, τα οποία δώρισε σε φιλανθρωπική οργάνωση της Αφρικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιπέτεια πραγματοποιήθηκε με ένα Ducati Scrambler Urban Enduro, το οποίο ταξίδεψε από την Addis Ababa της Αιθιοπίας και αφού πέρασε την Κένυα, την Τανζανία, το Μαλάουι, τη Μοζαμβίκη και το Λεσότο, έφτασε τελικά στο Cape Town της Νότιας Αφρικής. Ένα ταξίδι που σίγουρα κατέδειξε πολλά από προβλήματα της πολύπαθης ηπείρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Alicia έκανε το επικό της ταξίδι παρέα με άλλον έναν αναβάτη, τον Polo Arnaiz, ο οποίος επίσης ήταν με ένα Ducati Scrambler Desert Sled. Οι μοτοσυκλέτες ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στην εξαντλητική διαδρομή και εκτός από μερικά κλαταρίσματα δεν είχαν κανένα άλλο πρόβλημα ή βλάβη, κάτι που τους επέτρεψε να φτάσουν στο Cape Town και να ολοκληρώσουν με επιτυχία το εγχείρημά τους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης