Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, δηλαδή σήμερα, θα βρίσκεται στο κεντρικό κατάστημα της Ducati στην Αθήνα η Σήμερα Πέμπτη η νέα Multistrada V4 διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Ducati.νέα Multistrada V4. Το πολυαναμενόμενο μοντέλο της ιταλικής φίρμας έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις από τον διεθνή Τύπο και -αν δεν είχαμε lockdown- θα μπορούσατε να το δείτε από κοντά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Multistrada είναι διαθέσιμη σήμερα σε όλα τα σημεία πώλησης Ducati στην τιμή των 20.600€, τέσσερα χρόνια εγγύηση, πρόγραμμα Ducati4U με επιτόκιο 3,9%, προκαταβολή 20% και δόσεις έως 60 μήνες. Αδιαμφισβήτητα είναι η καλύτερη Multistrada που φτιάχτηκε ποτέ από το 2003 μέχρι σήμερα.

Το νέο V4 έχει πολλά πακέτα εξοπλισμού για κάθε γούστο...

Νέος κινητήρας με 170 ίππους και μεγάλα διαστήματα συντήρησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυνατό σημείο της μοτοσικλέτας είναι σίγουρα ο νέος κινητήρας V4 των 1.158 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 170 Ηλεκτρονικές αναρτήσεις, cornering ABS και αμέτρητα ακόμα ηλεκτρονικά βοηθήματα για τη V4.ίππους και 125 Nm ροπής. Έχει αυξημένη αξιοπιστία και διαστήματα ελέγχου καθώς οι αλλαγές λαδιών πλέον γίνονται κάθε 15.000 χιλιόμετρα, ενώ η ρύθμιση βαλβίδων γίνεται κάθε 60.000 χιλιόμετρα.

Στην έκδοση V4 S Travel&Radar, η νέα Multi διαθέτει και το προηγμένο σύστημα ραντάρ εμπρός και πίσω. Το σύστημα συνεργάζεται με την κεντρική μονάδα της μοτοσικλέτας και προσφέρει ρυθμιζόμενο αυτόματο πιλότο, ο οποίος προσαρμόζεται μόνος του ανάλογα με την κίνηση των οχημάτων, και ειδοποίηση τυφλού σημείου. Το σύστημα είναι εξελιγμένο σε συνεργασία με την Bosch και προσφέρει μεγάλα επίπεδα ασφάλειας στον οδηγό.

Καινούρια TFT οθόνη 6,5 ιντσών για πλήρη έλεγχο των συστημάτων της μοτοσικλέτας.

Κάθε έκδοση διαθέτει πολλά πακέτα εξοπλισμού

Η νέα Multistrada V4 είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις. Τη V4, τη V4S και τη V4S Sport. Η έκδοση V4S μπορεί να εξοπλιστεί ακόμα περισσότερο με τα πακέτα Travel & Radar και Full, ενώ στη V4S Sport υπάρχει επιπλέον πακέτο Performance και Full.

Όλα τα στοιχεία για το νέο Ducati Multistrada V4 ΕΔΩ.

Ικανό για εντός και εκτός δρόμου περιπέτειες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ducati ερευνά τεχνολογίες με 3D εκτυπωτές

Παρουσιάστηκε η ομάδα της Ducati στο MotoGP 2021

Τι σου προσφέρει μια μοτοσικλέτα 208 ίππων από την Μπολόνια;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης