Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Όλο και πιο πολλές εικόνες μας έρχονται από το νέο ηλεκτρικό scooter της BMW, το Definition CE-04. Το πιθανότερο είναι να δούμε το νέο CE04 στο τέλος του 2021.Οδεύει πλέον όλο και πιο κοντά στην επίσημη παρουσίασή του και, όπως όλα δείχνουν, μέσα στο 2022 ίσως είναι διαθέσιμο στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το CE-04 παρ΄ όλα αυτά δεν έρχεται μόνο του, καθώς η BMW αναπτύσσει παράλληλα ένα ειδικό μπουφάν το οποίο θα «συνεργάζεται» με το scooter. Πρόκειται για μια επανάσταση στον εξοπλισμό του αναβάτη, καθώς δεν θα έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο με λειτουργίες που ούτε θα μπορούσε να τις φανταστεί κανείς.

Οι εικόνες έρχονται από το rideapart.com.

Από ταινία επιστημονικής φαντασίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο τζάκετ, λοιπόν, μπορεί να συνδεθεί εύκολα μέσω bluetooth με το scooter και το smartphone του Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από την BMW αν το τζάκετ είναι θερμαινόμενο.αναβάτη και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως να προσαρμόζει μόνο του τη θερμοκρασία του αναβάτη. Διαθέτει φωτιστικές λωρίδες LED οι οποίες ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης φωτίζονται ανάλογα. Αν φρενάρεις για παράδειγμα, το τζάκετ γίνεται κόκκινο ή αν στρίβεις ανάβει πορτοκαλί χρώμα από τη μεριά που θέλεις να πας!

Και δεν σταματάει μόνο εδώ. Έχει θήκη για το smartphone, η οποία φορτίζει ασύρματα το τηλέφωνο, ενώ την απαραίτητη ενέργεια την παίρνει από ένα σύστημα μπαταριών που είναι ενσωματωμένο στο τζάκετ. Βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας το μπουφάν της BMW το οποίο θα συνεργάζεται με το νέο scooter της.

Το πίσω μέρος είναι πολύ ιδιαίτερο με τα φωτιστικά σώματα να είναι χαμηλά και πάνω στον τροχό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτες εικόνες της BMW R18 Transcontinental και Bagger

Οι πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού CE 04 της BMW

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης