Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Έχει αρχίσει και γίνεται μεγάλο trend στον κόσμο της μοτοσικλέτας η νέα κατηγορία αγώνων μοτοσικλέτας Η συγκεκριμένη κατηγορία θυμίζει τους αντίστοιχους αγώνες φορτηγών στους τέσσερις τροχούςστην Αμερική. Πρόκειται για την περίφημη κατηγορία King of Baggers στην οποία παίρνουν μέρος μοτοσικλέτες τύπου cruiser οι οποίες είναι φυσικά ειδικά προετοιμασμένες για αγώνες σε πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος αγώνας του 2021 πραγματοποιήθηκε στην πίστα Road Atlanta και οι μάχες που δόθηκαν ήταν επικές. Η νίκη κρίθηκε για μόλις 0,450 δευτερόλεπτα με τον αναβάτη της Indian Tyler O’Hara να στέφεται νικητής έναντι του Kyle Wyman με Harley-Davidson Road Glide. Στη 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ακόμα μια Indian του Frankie Garcia με μια αρμάδα από Harley να ακολουθούν.

Όσες φορές και αν το δεις παραμένει εντυπωσιακό το πως στρίβουν αυτές οι μοτοσικλέτες.

Την Indian έχει σχεδιάσει ο Roland Sands

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Harley Davidson είναι επίσημος συνεργάτης του αμερικανικού πρωταθλήματος Για την ώρα μόνο Indian και Harley συμμετέχουνμοτοσικλέτας MotoAmerica. Επίσης, τη μοτοσικλέτα της Indian την έχει σχεδιάσει ο διάσημος βελτιωτής Roland Sands και ονομάζεται Challenger. Μάλιστα κατάφερε να κατεβάσει το βάρος από τα 380 κιλά της μοτοσικλέτας στα 270 κιλά που είναι και το κατώτατο όριο της κατηγορίας King of Baggers.

Απολαύστε το θέαμα των γιγάντιων μοτοσικλετών να στρίβουν με χάρη στην πίστα Road Atlanta.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρέφει θριαμβευτικά η σειρά Icon της Harley Davidson

100 χρόνια Chief από την Indian

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης