Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati γνώρισε μεγάλη άνθηση στην αγορά της Βρετανίας το 2021, καθώς κατάφερε να αυξήσει Το pop-up κατάστημα στο Παρίσι ονομάστηκε La Galerie by Ducati.τις πωλήσεις της κατά 30%. Αυτό ήταν ένα από τα κίνητρα των Ιταλών να προχωρήσουν στο άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματος στο Λονδίνο, για να τονίσουν ακόμα περισσότερο την αφοσίωση των Βρετανών πελατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Ducati London βρίσκεται στο κεντρικό σημείο του Λονδίνου, στη στοά του σιδηροδρομικού σταθμού Vauxhall. Ο σχεδιασμός και το περιβάλλον είναι πολυτελές και οι φίλοι της μάρκας μπορούν να απολαύσουν όλη την γκάμα της Ducati, αλλά και των Scrambler. Φυσικά, διαθέτει μεγάλο τμήμα ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ, ενώ στο κατάστημα μπορεί κάποιος να φροντίσει την Ducati του με τεχνικό έλεγχο και σέρβις. Η ομάδα των τεχνικών είναι εργοστασιακά εκπαιδευμένη και προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στις μοτοσικλέτες και στους πελάτες.

Μεγάλος χώρος ρουχισμού αναβάτη και αξεσουάρ στο νέο κατάστημα του Λονδίνου.

Η Ducati, εκτός από το νέο κατάστημα στο Λονδίνο, μέσα στο 2021 εγκαινίασε 84 νέες αντιπροσωπείες σε όλο τον κόσμο, ενώ στη Γαλλία είχε για έναν μήνα μια από τις διασημότερες εκθέσεις. Πιο συγκεκριμένα, στο Παρίσι η Ducati δημιούργησε το πρώτο της pop-up κατάστημα στο οποίο λειτούργησε μια περιορισμένου χρόνοι έκθεση που είχε θέμα το Multistrada V4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλοι της Ducati είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την κορυφαία Multistrada V4 και να βιώσουν την εντυπωσιακή εμπειρία ταξιδιού που προσφέρει η μοτοσικλέτα. Μάλιστα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προσωπικές ιστορίες από ταξίδια με την κορυφαία Ducati.

Η Multistrada V4 στο κέντρο του Παρισιού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Danilo Petrucci μετακομίζει στο MotoAmerica

Το 2ο επεισόδιο του Ducati Silk Road Grand Tour

Έφτασε το νέο Ducati Multistrada V2 με αρχική τιμή 15.600€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης