Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto Morini τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στις αγορές της Ευρώπης Τα μοντέλα της Moto Morini μπορείτε να τα βρείτε στην KSR Hellas στη χώρα μας.έχοντας παρουσιάσει σημαντικά μοντέλα με γνώμονα την καλή οδηγική συμπεριφορά, την ποιότητα και την όμορφη σχεδίαση. Ανάμεσα στην γκάμα των μοντέλων της υπήρχε από πέρυσι το Seiemmezzo, ένα μεσαίου κυβισμού roadster μοντέλο το οποίο αναβίωνε ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της ιταλικής μάρκας στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2023 η Moto Morini ετοίμασε δύο νέες εκδόσεις του «Έξι και Μισό» (Seiemmezzo) μια naked και μια scrambler, με την οποία εμπλουτίζει την γκάμα της οικογένειας των 650. Στην περίπτωση του naked η ονομασία του είναι STR και διαθέτει χυτούς τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου, ενώ στην περίπτωση του Scrambler η ονομασία του είναι SCR και οι τροχοί είναι ακτινωτοί επίσης 17 ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης της Pirelli.

Στον κινητήρα, οι δύο μοτοσικλέτες μοιράζονται τον ίδιο κινητήρα. Πρόκειται για τον δικύλινδρο σε σειρά 649 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 61 ίππους και 54Nm ροπής. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 200 κιλά, ενώ στις αναρτήσεις έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός της KYB και μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους 298mm εμπρός και έναν δίσκο πίσω με ABS της Bosch και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 16 λίτρα. Τα δύο μοντέλα της Moto Morini αναμένονται στο τέλος του 2022 να είναι διαθέσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης