Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto Guzzi αναβαθμίζει δύο σημαντικά της μοντέλα για το 2021 προσφέροντας καλύτερη απόδοση από τον κινητήρα και χαμηλότερο βάρος. Τα δύο μοντέλα που δέχτηκαν τη φροντίδα των μηχανικών είναι το adventure μοντέλο της φίρμας V85 TT και η σειρά V9 με τα Bobber και Roamer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Moto Guzzi V85TT 2021

Πιο ροπάτη λειτουργία του κινητήρα

Στην περίπτωση του V85 TT το εργοστάσιο από το Mandello del Lario άλλαξε τα εσωτερικά εξαρτήματα του Φρεσκάρισμα στα σημεία για το V85TT.κινητήρα των 853 κ.εκ. προκειμένου η απόδοση να είναι καλύτερη στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και, σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική διαχείριση, η απόδοση είναι πιο ομαλή και γεμάτη. Σημαντική είναι η προσθήκη των νέων τροχών, οι οποίοι είναι με ακτίνες και έχουν μειωμένο βάρος κατά 1,5 κιλό. Στην έκδοση Travel έχουμε μεγάλη ζελατίνα, φώτα LED, πλαϊνές βαλίτσες και θερμαινόμενα grip, όπως και την πλατφόρμα συνδεσιμότητας MIA της Moto Guzzi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Moto Guzzi V9 Bobber 2021
Καινούριος κινητήρας για τα V9

Για το V9 και ιδιαίτερα τα Bobber και Roamer έχουμε ανανεώσεις κυρίως στον κινητήρα. Πλέον τα δύο Περισσότερη ισχύ για τα V9 του 2021.roadster θα είναι εφοδιασμένα με τον κινητήρα του V85TT, τον κινητήρα δηλαδή των 853 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 65 ίππους και 73 Nm ροπής. Όπως ήταν φυσιολογικό, καινούριο είναι και το πλαίσιο για να αντεπεξέλθει στην ισχύ του νέου κινητήρα, ενώ προσφέρει καλύτερη σταθερότητα και άνεση. Στον αγώνα της μείωσης των κραδασμών η Guzzi έχει τοποθετήσει επένδυση ελαστική στα μαρσπιέ, η σέλα είναι νέας σχεδίασης και τα φώτα είναι τεχνολογίας LED. Τόσο το Roamer όσο και το Bobber θα είναι διαθέσιμα και σε έκδοση με μειωμένη ισχύ για αναβάτες με δίπλωμα μοτοσικλέτας A2.

Ανανέωση, λοιπόν, για τα μοντέλα της Guzzi. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες με τιμές και διαθεσιμότητα. Δείτε όλα τα μοντέλα της Moto Guzzi ΕΔΩ.

Moto Guzzi V9 Roamer 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης