Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati προχωράει στην ανάκληση κάποιων μοντέλων Multistrada V4 καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα σε Πρόβλημα στο εξάρτημα ενός προμηθευτή διαπιστώθηκε.ένα εξάρτημα του κινητήρα. Έπειτα από ανάλυση των δεδομένων, οι μηχανικοί της Ducati ανακάλυψαν πως ένας οδηγός στο σύστημα βαλβίδων μπορεί να προκαλέσει μείωση της ισχύος και πιθανή βλάβη στην κεφαλή του κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό όμως συμβαίνει από το εξάρτημα ενός από τους δύο προμηθευτές της εταιρείας, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται όλα τα νέα Multistrada V4 της Ducati. Οι Ιταλοί, λοιπόν, έχουν ήδη ειδοποιήσει τους κατόχους των μοντέλων με μια ειδοποίηση «Stop Riding» στο ψηφιακό πάνελ της μοτοσικλέτας, ενώ όλες οι Multistrada θα επιστρέψουν στο εργοστάσιο, ακόμα και εκείνες που ήταν προς πώληση και δεν είχαν παραδοθεί στους αγοραστές.

Ήμασταν από τους πρώτους που το είδαμε στα κεντρικά της Ducati Athens.

Πλήρης αντικατάσταση όλου του κινητήρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα γίνει πλήρης αντικατάσταση των κινητήρων με καινούριους στο εργοστάσιο της Μπολόνια προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα. Αυτή η αναστάτωση θα επηρεάσει τους αγοραστές, έτσι η Ducati θα προσφέρει δύο χρόνια δωρεάν σέρβις στους συγκεκριμένους κατόχους και κάποια μπόνους δωρεάν αγορών εξοπλισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα προσθήκη στην γκάμα των Scrambler από την Ducati

Τον αντίπαλο του BMW S1000XR ετοιμάζει η Ducati

Τρεις αναβάτες MotoGP υποδέχονται το νέο Ducati Monster

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης