Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα μοντέλα που προκάλεσαν αίσθηση το 2021 είναι το μεγαλύτερο Forza της οικογένειας των scooter της Honda. Το νέο maxi scooter κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και των ειδικών στα βραβεία σχεδιασμού Red Dot καθώς κέρδισε τη σημαντική αυτή αναγνώριση για το 2021 μαζί με τα αυτοκίνητα της Honda, Jazz και Jazz Crosstar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολυτελές και με σπουδαία τεχνολογία μας έρχεται το νέο Forza 750

Ένα maxi scooter με τεχνολογία και πολυτέλεια στην πρώτη γραμμή

Τα βραβεία Red Dot αξιολογούν μια σειρά από στοιχεία όπως το τεχνικό κομμάτι, το κοινωνικό, το Δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα της Honda βραβεύτηκαν με Red Dot το 2021οικονομικό και το οικολογικό, βραβεύοντας το προϊόν, τη φίρμα και την επικοινωνία. Η Honda έριξε μεγάλο βάρος στο Forza εξοπλίζοντας το με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως traction control, DCT κιβώτιο ταχυτήτων, ηλεκτρονικό γκάζι (Throttle by Wire), τέσσερις χαρτογραφήσεις, φώτα LED και σύστημα φωνητικών εντολών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από αυτό, ο σχεδιασμός του είναι πολύ εκλεπτυσμένος συνδυάζοντας τις σύγχρονες γραμμές με την πρακτικότητα και την ασφάλεια. Η Honda πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει βραβείο Red Dot στον τομέα της μοτοσικλέτας καθώς και το Honda CBR1000RR-R SP είχε κερδίσει το αντίστοιχο βραβείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεργασία Motul και Honda στα Superbikes

Σημαντικές αλλαγές για το νέο X-ADV της Honda

Ο Toni Bou κάνει Trial με ένα Africa Twin 1100!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης