Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στο τέλος του 2020 η Ducati μας παρουσίασε μια εντυπωσιακή έκδοση της Diavel 1260 που ήρθε έπειτα Το Materico Diavel είχε παρουσιαστεί στην περίφημη Milan Design Week το 2019από συνεργασία με την Lamborghini. Τώρα, για το 2021 έχει να μας δείξει ακόμα μια συγκλονιστική έκδοση της μοτοσικλέτας η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα concept του 2019 στο Μιλάνο με την ονομασία Materico.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα έκδοση του Diavel ονομάζεται Black and Steel και αντίθετα με το Materico που δε βγήκε ποτέ στην παραγωγή, αυτό το Diavel είναι διαθέσιμο προς πώληση. Εκείνο που με την πρώτη ματιά δείχνει διαφορετικό είναι ο χρωματισμός ο οποίος είναι μαύρος/κίτρινος. Τα γραφικά είναι ασύμμετρα από τις δύο πλευρές, ενώ η αισθητική του εμπνέει περισσότερο πολυτέλεια παρά επιθετικότητα.

Μαύρο στο μεγαλύτερο κομμάτι του με έντονες κίτρινες πινελιές στην ουρά και το πλαίσιο.

Στο Μιλάνο θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοτοσικλέτα θα παρουσιαστεί από τις 10-13 Ιουνίου στην έκθεση Milano Monza η οποία θα Το πίσω ελαστικό της Diavel είναι 240άρι!πραγματοποιηθεί στην Piazza Duomo στο Μιλάνο. Υπεύθυνος μάλιστα της παρουσίασης θα είναι οι ίδιος ο διευθυντής σχεδίασης της Ducati Andrea Ferraresi.

Στο τεχνικό της κομμάτι η Diavel 1260 δε θα διαφέρει από το μοντέλο S. Χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο κινητήρα Testastretta DVT των 159 ίππων με αναρτήσεις της Ohlins και μια μεγάλη σουίτα ηλεκτρονικών τελευταίας γενιάς της Ducati.

Το μοντέλο έχει βασιστεί σε ένα project από εναλλακτικό σχεδιαστή στο Μιλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ducati τιμάει τον θρύλο Troy Bayliss

Με Euro5 κινητήρα το νέο Ducati Hypermotard 950SP

Στην πίστα το Ducati Multistrada V4 Pikes Peak

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης