Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν έδειχνες σε κάποιο μηχανικό της Honda τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα θα Αυτό το Gold Wing δύσκολα θα το αναγνώριζεςδυσκολευόταν πολύ μέχρι να την αναγνωρίσει. Και όχι άδικα καθώς το δημιούργημα της Louis Moto είναι πραγματικά μοναδικό και σίγουρα απίθανο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γερμανοί βελτιωτές πήραν στα χέρια τους το ογκώδες, τουριστικό Gold Wing GL1800 της Honda και κατάφεραν να το μετατρέψουν σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Το μοναδικό πράγμα που έμεινε ανέγγιχτο ήταν ο κινητήρας, το ψαλίδι με τη μετάδοση και τα ηλεκτρονικά. Όλα τα υπόλοιπα δέχτηκαν τη φροντίδα των ανθρώπων της Louis Moto με αλλαγές στο πλαίσιο, το ρεζερβουάρ, και το υποπλαίσιο.

Απίστευτη δουλειά που σε κάνει να ξεχάσεις πως ήταν αρχικά η μοτοσικλέτα

Σπαζοκεφαλιά οι καλωδιώσεις και τα ηλεκτρονικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που προβλημάτισε περισσότερο τους ανθρώπους της Louis Moto ήταν οι καλωδιώσεις και οι αισθητήρες της μοτοσικλέτας για τα οποία έγινε ειδική κατασκευή κάτω από το ρεζερβουάρ. Η εξάτμιση 6 σε 6 είναι πραγματικό διαμάντι κατασκευασμένο από τη Shark, ενώ το βάψιμο έγινε από τη Schrammwerk για να αποκτήσει η μοτοσικλέτα αυτό το αλουμινένιο χρωματισμό.

Το σύστημα εξάτμισης είναι της Shark...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μαγικό ραβδί της Honda ακούμπησε και το CB500F

Το ιδιαίτερο Honda Ruckus αναβαθμίζεται για το 2022

Η Honda Moto παίρνει πρωτοβουλία για την Ασφαλή Οδήγηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης