Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Όταν το μεράκι και η αγάπη για τη μοτοσικλέτα συνδυάζεται με τα ικανά χέρια ενός μηχανικού τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Αυτό επιβεβαιώνεται όταν δεις για πρώτη φορά το Royal Enfield Bullet 500 κατασκευασμένο από την Kromworks στην Ινδονησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που δόθηκε στον Andika Pratama για να δουλέψει ήταν μόνο ο κινητήρας ενός Bullet 500 και εκείνος αμέσως φαντάστηκε το Icarus. Έχοντας εξασφαλίσει τον κινητήρα και τη μετάδοση, ο Pratama ξεκίνησε να κατασκευάζει με τα χέρια του το πλαίσιο, το ψαλίδι και ότι άλλο χρειαζόταν ο Ίκαρος για να ολοκληρωθεί.

Το μεγαλείο της απλότητας του Bullet 500 από την Kromworks.

Η εταιρεία από την Ινδονησία μας χάρισε ένα έργο τέχνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενιαίο κομμάτι της μάσκας, του ρεζερβουάρ και του υποπλαισίου είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και έχει φινιριστεί με τέτοιο τρόπο που πραγματικά αποτελεί ένα γλυπτό. Οι τροχοί είναι χειροποίητοι το ίδιο και τα ταμπούρα στα φρένα, ενώ ο σχεδιασμός των αναρτήσεων τόσο εμπρός όσο και πίσω είναι της Kromworks.

Ο κινητήρας έχει μείνει ίδιος με τον γνήσιο της Enfield. Είναι μονοκύλινδρος 499 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 27 ίππους, ενώ το κιβώτιο είναι πέντε ταχυτήτων. Τα χέρια του μηχανικού από την Ινδονησία πραγματικά είναι μαγικά!

Από αυτόν τον κινητήρα ξεκίνησαν όλα... από Bullet του 2017!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιστό αντίγραφο του Royal Enfield Himalayan παρουσίασε κινεζική εταιρεία

Καινούρια χρώματα για τα Royal Enfield

Αναβάθμιση στα σημεία για το Royal Enfield Himalayan

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης