Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στο τέλος του καλοκαιριού είχαν διαρρεύσει εικόνες και πληροφορίες πως η Brixton ετοιμάζει έναν μεγάλο Ξεχωρίζουν οι χρωμιωμένες εξατμίσεις που τονίζουν τον ρετρό χαρακτήρα της GK1200.κινητήρα 1.200 κ.εκ. Ο κινητήρας είχε δικύλινδρη σε σειρά δομή με κάθετη αρχιτεκτονική η οποία έμοιαζε με τα κλασικά μοντέλα της Triumph (Bonneville) και της Kawasaki (W800).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον ο κινητήρας και κατ’ επέκταση η μοτοσικλέτα της Brixton είναι έτοιμη και παρουσιάστηκε στην Κίνα. Το μοντέλο προορίζεται για το 2022 και το όνομά του είναι GK1200, ενώ ξεκάθαρα ακολουθεί την κλασική δομή των όμορφων ρετρό μοντέλων της φίρμας. Θυμίζουμε ότι η Brixton ανήκει στον όμιλο KSR Group.

Καθαρές γραμμές με όμορφο φινίρισμα για το GK1200.

Πολύ ενδιαφέρον μοντέλο για την αγορά της Ευρώπης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος κινητήρας χρησιμοποιεί έναν εκκεντροφόρο και τέσσερις βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο, είναι υγρόψυκτος Οι μοτοσικλέτες κατασκευάζονται στην Gaokin της Κίνας για λογαριασμό της αυστριακής Brixton.και αποδίδει 85 ίππους και 110Nm ροπής. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει δοθεί έμφαση στη ροπή προκειμένου να ταιριάξει στη φιλοσοφία της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας. Την γιγάντια ροπή έρχεται να διαχειριστεί ένα νέο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB. Τα φρένα είναι της Nissin, ενώ η Bosch έχει αναλάβει τα ηλεκτρονικά της μοτοσικλέτας.

Η GK1200 είναι εξοπλισμένη με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, διαθέτει επιλογές οδήγησης και φυσικά έχει κορυφαίο σύστημα ABS της Bosch. Στα φωτιστικά σώματα συναντάμε LED τεχνολογία, ενώ τα όργανα είναι ψηφιακά με μια έγχρωμη οθόνη TFT να είναι τοποθετημένη στο κέντρο, πάνω από τον προβολέα. Η μοτοσικλέτα δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθει στην Ευρώπη. Όλα θα εξαρτηθούν αν την δούμε στην EICMA 2021 τον Νοέμβριο στο περίπτερο της Brixton.

Βίντεο από την πρώτη παρουσία του Brixton GK1200 στην Κίνα.

 

Στρογγυλό ψηφιακό όργανο τοποθετημένο πάνω από τον προβολέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Malaguti ετοιμάζει το πρώτο της μοντέλο υπό την ιδιοκτησία της KSR

Ετοιμάζει κινητήρα 1.200 κ.εκ. η Brixton

Όλο και πιο όμορφες οι μοτοσικλέτες της Brixton

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης