Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Την Keeway την έχουμε συνηθίσει για τις μικρές μοτοσικλέτες και τα δυναμικά της scooter τα οποία Το Μ502Ν θα ανήκει σε μια νέα premium μάρκα της Keeway που θα ονομάζεται MBP. προσφέρουν προσιτές και ικανές λύσεις στην αστική μετακίνηση. Η κινεζική φίρμα, η οποία ανήκει στον τεράστιο όμιλο QJ Motor, πλέον κάνει το επόμενο βήμα και παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο μεγάλου κυβισμού. Πρόκειται για το M502 N, ένα naked μοντέλο το οποίο έχει μοντέρνα σχεδίαση και υψηλού επιπέδου περιφερειακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο M502 N είναι εξοπλισμένο με το δικύλινδρο σύνολο των 486 κ.εκ. το οποίο έχουμε συναντήσει στα μοντέλα της Benelli TRK και Leoncino. Η απόδοσή του είναι 47,6 ίππους και 45Nm ροπής έχοντας σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Η μοτοσικλέτα διαθέτει ατσάλινο πλαίσιο και ψαλίδι, τα οποία συνεργάζονται με αναρτήσεις της KYB με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω.

Το εμπρός μέρος θυμίζει έντονα το Suzuki GSX-S950.

Τα φρένα είναι της J.Juan με δύο δίσκους 300mm εμπρός και έναν δίσκο πίσω 240mm τα οποία συνοδεύονται Η τιμή του θα είναι κοντά στις 6.000€!από ABS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών και τα ελαστικά είναι δρόμου της Pirelli. Το βάρος της μοτοσικλέτα είναι 197 κιλά που δεν τα λες λίγα, ενώ ο εξοπλισμός είναι αρκετά καλός με τα φωτιστικά σώματα να είναι LED με φώτα ημέρας DRL και η οθόνη πληροφοριών είναι ψηφιακή 4,2 ιντσών TFT.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι άγνωστο αν και πότε θα δούμε την μοτοσικλέτα στην Ευρώπη, αλλά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από τεχνικής όσο και από οικονομικής άποψης να μπει στην αγορά της Ελλάδας μια τέτοια μοτοσικλέτα. Η τιμή της αναμένεται να είναι κοντά στα 6.200€.

Όμορφο φινίρισμα και εκλεπτυσμένες λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν ψάχνεις για leasing μοτοσικλέτας πας στη Motoway

Πoιο scooter της Keeway έχει κινητήρα Piaggio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης