Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Όλο και περισσότεροι νεαροί Έλληνες αναβάτες κάνουν τα πρώτα τους σοβαρά βήματα στους αγώνες Ο πρώτος αγώνας του Trofeo Primo Pieghe πραγματοποιείται στην πίστα Abruzzo Ortona.μοτοσικλέτας σε διεθνή πρωταθλήματα. Με περηφάνια παρακολουθούμε τις προσπάθειες του Γιάννη Περιστερά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 300, του Βασίλη Παντελεάκη στο FIM JuniorGP και τον Σπύρο-Μάριο Φουρθιώτη στην κατηγορία HETC του FIM JuniorGP. Πλέον μπορούμε να προσθέσουμε ακόμα έναν νεαρό αναβάτη στις ελπίδες της Ελλάδας, τον Παναγιώτη Κολλάρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 11χρονος αναβάτης ξεκίνησε να οδηγεί μοτοσικλέτα όταν ήταν μόλις 5 ετών και την επόμενη χρονιά μπήκε στο πρόγραμμα Yamaha Junior Academy Riding School με προπονητή τον Θανάση Χούντρα. Το 2021 είχε την πρώτη του σοβαρή παρουσία σε διεθνή αγώνα λαμβάνοντας μέρος ως έκτακτη συμμετοχή στον τελευταίο αγώνα Coppa Italia στην πίστα Pomposa της Ιταλίας.

Ξεκινάει το συναρπαστικό ταξίδι του Έλληνα αναβάτη στην Ιταλία!

Το 2022 ο Κολλάρος θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV Junior στην κατηγορία Trofeo Prime Εξαιρετική δουλειά κάνει ο Θανάσης Χούντρας στο Σχολείο Οδήγησης που έχει δημιουργήσει.Pieghe. Ο Έλληνας αναβάτης θα οδηγήσει τη μοτοσικλέτα Ohvale 110 και στην κατηγορία του θα έρθει αντιμέτωπος με παιδιά ηλικίας 9-12 ετών τα οποία δεν έχουν αγωνιστική εμπειρία. Οι αγώνες θα ακολουθούν το πρόγραμμα αγώνων του CIV Junior πρωταθλήματος. Ο πρώτος αγώνας για τον Κολλάρο πραγματοποιείται στις 4-5 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θανάσης Χούντρας, προπονητής του Παναγιώτη Κολλάρου, είπε: «Ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί με σπάνια πειθαρχία και θέληση για αυτό που κάνει, στοιχεία απαραίτητα για όποιον θέλει να προχωρήσει σε αυτό που αγαπάει. Η προσαρμογή του σε νέα πράγματα είναι εντυπωσιακή και εάν βρει κίνητρο η βελτίωσή του δεν έχει τέλος. Επειδή δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει αγωνιστικό περιβάλλον για τα νέα παιδιά, πήραμε την απόφαση με τον πατέρα του να τον καθοδηγήσουμε να ανοίξει τα φτερά του, σε αγώνες του εξωτερικού. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες του Παναγιώτη καθώς έχω δει ότι έχει τη στόφα του οδηγού αγώνων».

Η μοτοσικλέτα της Ohvale θα συνοδεύσει τις προσπάθειες του Κολλάρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντεμπούτο του Περιστερά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 300

Η Yamaha στηρίζει τον Βασίλη Παντελεάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης