Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο μας έχει δώσει δύο teaser βίντεο του νέου της Tiger 1200. Το Οι αναβάτες που έχουν αναλάβει την εξέλιξη των off-road Triumph είναι οι Ricky Carmichael και Ivan Cervantes.εντυπωσιακό σε αυτά τα μικρά βίντεο είναι πως η μοτοσικλέτα φαίνεται να κάνει τρελά πράγματα στο χώμα, όπως άλματα, ντριφτ και περάσματα από λασπωμένα μονοπάτια, κάτι που θα έκανε μια μικρότερη μοτοσικλέτα προσανατολισμένη στο χώμα και όχι μια adventure μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαμε υποψιαστεί ότι ο αναβάτης που οδηγεί την Triumph είναι κάποιος πολύ έμπειρος, ίσως και αγωνιζόμενος. Τελικά, πάνω στη σέλα της Tiger 1200 βρισκόταν σε αυτά τα βίντεο ο Ricky Carmichael, πολυπρωταθλητής motocross και supercross, ο οποίος πλέον είναι πρεσβευτής της εταιρίας και φυσικά βοηθάει στην εξέλιξη των χωμάτινων μοντέλων της βρετανικής φίρμας.

Το νέο Tiger 1200 θα είναι εξοπλισμένο με υψηλού επιπέδου τεχνολογία.

Τρικύλινδρος κινητήρας με απόδοση 140 ίππους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο νέο βίντεο λοιπόν που μας έδωσε η Triumph εμφανίζεται ο Carmichael στην ειδική πίστα δοκιμών να κάνει Ο Carmichael οδηγεί το Tiger 1200 σαν να είναι κάποιο motocross 250cc!τα γνωστά του άλματα και να φέρνει την Tiger 1200 κοντά στα όρια. Ο ίδιος αναφέρει μάλιστα πως η μοτοσικλέτα μοιάζει πολύ με ένα “Tiger 900 που έχει πάρει αναβολικά”!

Θυμίζουμε ότι το νέο Tiger 1200 είναι εφοδιασμένο με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 1.200 κ.ε. ο οποίος αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 140 ίππους. Η σειρά ανάφλεξης είναι τύπου T-Plane, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 225 κιλά! Την καινούρια adventure μοτοσικλέτα των Βρετανών θα τη δούμε στην EICMA τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το βίντεο με τον Ricky Carmichael.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιπτάμενο το νέο Triumph Tiger 1200

Το νέο Triumph Tiger 1200 λατρεύει τις χωμάτινες διαδρομές

Ετοιμάζει την πιο έξυπνη κίνηση η Triumph με νέο sport adventure μοντέλο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης