Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph τα τελευταία δύο χρόνια έχει ρίξει μεγάλο βάρος στον τομέα των off-road μοτοσικλετών. Απόδειξη Αυτή είναι η 38η έκδοση του πολύ σκληρού αγώνα Baja Aragon.αυτού είναι η προσθήκη εκδόσεων μοντέλων της όπως το Tiger 900 και το Tiger 1200 αφιερωμένες στις χωμάτινες διαδρομές, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη και κατασκευή μιας νέας γκάμας motocross και enduro μοτοσικλετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την συγκεκριμένη πρόκληση οι Βρετανοί επιστράτευσαν έναν θρύλο των αγώνων Enduro, τον Ivan Cervantes ο οποίος εκτός από την συμμετοχή του στην εξέλιξη των off-road μοτοσικλετών, έχει τον ρόλο του πρεσβευτή της μάρκας στον κόσμο. Ο Cervantes έχει ήδη πάρει μέρος σε έναν αγώνα Rally Trail φέτος με μια Tiger 900 Rally Pro στο Maxi-Trail της Bassella και τώρα είναι έτοιμος να τα βάλει με τις σκληρές διαδρομές της Ισπανίας.

Ο πολυπρωταθλητής Enduro θα αγωνιστεί στο Baja Espana Aragon 2022 με μια ειδικά διαμορφωμένη Tiger 900 Rally Pro στην κατηγορία Trail. Η μοτοσικλέτα έχει ενισχυθεί από την Triumph για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα, ενώ είναι βαμμένη σε μια ειδική έκδοση με γραφικά αφιέρωμα στο Baja Aragon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θερβάντες τόνισε πριν τον αγώνα: «Έχω ανακαλύψει έναν εντελώς νέο κόσμο στη συνεργασία μου με την Triumph. Έπειτα από πολλά χρόνια οδήγησης σε υψηλό επίπεδο αγώνων enduro, μια νέα πρόκληση είναι μπροστά μου. Μόλις άκουσα ότι θα υπάρξει νέα κατηγορία Trail στον αγώνα Baja με την Triumph σκέφτηκα: Πάμε να το κάνουμε!».

Βίντεο του Cervantes με το Tiger 900 Rally Pro.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Triumph Tiger 1200 Rally Pro σε σκληρό αγώνα Trail στην Αυστραλία

«Πύραυλος» η ηλεκτρική Triumph TE-1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης