Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Αν έχεις ξεφύγει ως petrolhead και δε θέλεις σε κανένα σημείο της ζωής σου να εγκαταλείψεις τη δίτροχη Αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις με τη μοτοσικλέτα σου υπάρχει και η λύση του ξενοδοχείου… αυτού του ξενοδοχείου!καθημερινότητά σου βρήκαμε τη λύση για τις διακοπές σου. Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο San Vigilio di Marebbe στην οροσειρά των Δολομιτών βρίσκεται ένα ξενοδοχείο, το Hoterl Al Plan το οποίο είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις πιο τρελές σου μοτοσικλετιστικές φαντασιώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν τρεις σουίτες στο συγκεκριμένο κατάλυμα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για λάτρεις της Ducati, της Vespa και της Harley Davidson. Για τους εραστές της κλασικής Vespa το δωμάτιο είναι γεμάτο με εξαρτήματα του δημοφιλούς scooter. Οι πόρτες, οι ντουλάπες, οι καρέκλες και πολλά άλλα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τη Vespa. Όπου και αν γυρίσεις το κεφάλι σου βρίσκεις τροχούς, καλύμματα, αναρτήσεις και σέλες, με highlight μια βιτρίνα με μινιατούρες της Vespa.

Το δωμάτιο της Ducati θα ικανοποιήσει και τον πιο φανατικό Ducatisti.

Αν σας φέρει ο δρόμος σας αξίζει τον κόπο μια επίσκεψη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δωμάτιο της Ducati είναι ο παράδεισος για τους Ducatisti. Ένα μεγάλο λογότυπο της εταιρείας δεσπόζει Ducati, Harley ή Vespa… δωμάτιο για όλα τα γούσταστις ντουλάπες του δωματίου, πίσω από το κρεβάτι έχει στηθεί ένα διαχωριστικό σαν σε box αγωνιστικής ομάδας, ενώ στη βιτρίνα βρίσκουμε μια αγωνιστική φόρμα της Ducati Corse. Στον τοίχο υπάρχει ένα μεγάλο πόστερ υπογεγραμμένο από τον Casey Stoner παρέα με τον Valentino Rossi.

Στο δωμάτιο της Harley Davidson η κατάσταση είναι πιο μινιμαλ με το λευκό, το μαύρο και το πορτοκαλί να έχουν τον πρώτο λόγο. Το λογότυπο της φίρμας βρίσκεται πάνω από το κρεβάτι, τα τραπεζάκια έχουν στο κέντρο ρεζερβουάρ από μοτοσικλέτες, ενώ τα σκαμπό είναι από σέλα κάποιου Sportster με τα μαρσπιέ ενσωματωμένα. Στο μπάνιο υπάρχει τέλος μια υπογεγραμμένη σημαία τερματισμού από αγώνες στο αμερικανικό πρωτάθλημα flat track. Αν λοιπόν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τις μοτοσικλετιστικές σας συνήθειες τότε κλείστε το δωμάτιό σας τώρα στο Hotel Al Plan.

Το δωμάτιο της Vespa είναι το πιο… φορτωμένο με εξαρτήματα.

Το πιο σοφιστικέ δωμάτιο είναι αυτό της Harley.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβάθμισε τη Vespa σου με αξεσουάρ κορυφαίων εταιρειών

Ετοιμάζει SP έκδοση του Streetfighter V4 η Ducati

Άστραψε και βρόντηξε η Harley Davidson με τη Sportster S

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης