Το καινούριο scooter της κινεζικής Zontes το είδαμε πρώτη φορά το καλοκαίρι και τώρα είναι έτοιμο να βγει στις αγορές της Ασίας. Πρόκειται για το M310, ένα ολοκληρωμένο scooter το οποίο δεν ακολουθεί καμία σχεδιαστική γραμμή από Ιαπωνία μεριά και δείχνει έτοιμο να κατακτήσει και την Ευρώπη.

Το M310, είναι εξοπλισμένο με το οριζόντια τοποθετημένο μονοκύλινδρο κινητήρα των 309 κ.εκ. ο οποίος Το πιο δυνατό 300άρι με σχεδόν 34 ίππους…αποδίδει 33,3 ίππους και τον έχουμε γνωρίσει ήδη στα πολύ όμορφα μοντέλα τα οποία κυκλοφορούν ήδη στην Ελλάδα από την Γκοργκόλης ΑΕ. Η τροφοδοσία είναι της Bosch και ζυγίζει μόλις 158 κιλά. Ενδιαφέρον έχει το σύστημα αποθήκευσης κράνους που μοιάζει με εκείνο που είδαμε πρώτη φορά στα scooter της BMW.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύστημα πλοήγησης και αισθητήρας πίεσης ελαστικών... γεμάτο τεχνολογία το M310

Πρέπει να έρθει στην Ελλάδα, δείχνει εξαιρετικό

Από τεχνολογία δεν του λείπει τίποτα με την μεγάλη TFT οθόνη να κλέβει την παράσταση, στο τιμόνι υπάρχει βάση για smartphone με δύο υποδοχές USB 3.0. Χρησιμοποιεί σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και υπάρχει ακόμα και αισθητήρας πίεσης ελαστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το M310 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα έρθει στην Ευρώπη και την Ελλάδα, αλλά δεν του λείπει τίποτα για να ανταγωνιστεί όλα τα scooter της αγοράς. Αναμένουμε…

Δείτε εδώ την γκάμα των Daytona by Zontes της Γκοργκόλης ΑΕ

 

Βάση για smartphone που προσφέρει στον αναβάτη πολλές δυνατότητες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης