Ένα 10ήμερο test event με 25 ολοκαίνουργια HD300, από μέλη του δικτύου της SYM στην Ελλάδα και οργάνωση από την αντιπροσωπεία, που θα διανύσουν περισσότερα από 2.500 χλμ. σε 10 μέρες.

Τα HD300 ξεκίνησαν στις 5 Σεπτεμβρίου από τα Μετέωρα και μετέβησαν από την Ελλάδα στην Ιταλία με πλοίο. Τις τέσσερις πρώτες μέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπου 700 χλμ. στη γειτονική χώρα, με τους συμμετέχοντες να βλέπουν από κοντά και τον αγώνα F1 στην πίστα της Monza.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την 5η μέρα, το καραβάνι θα περάσει στην Ελβετία και την αμέσως επόμενη σε Αυστρία και Γερμανία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τα HD300 θα επισκεφθούν πολλά αξιοθέατα και θα περάσουν από πολλές χώρες. Την 8η ημέρα τα 25 HD θα επιστρέψουν στην Ιταλία, ενώ την 9η θα φτάσουν στο λιμάνι της Ancona, όπου και θα πάρουν το πλοίο της επιστροφής για Ηγουμενίτσα. Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, με τους συμμετέχοντες να ακολουθούν ο καθένας τον δρόμο της επιστροφής και να ανανεώνουν τον ραντεβού τους για το 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του HD300 Nations Trip θα βρείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα, ενώ κατά τη διάρκειά του θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Δείτε πληροφορίες από τα προηγούμενα road trips της SYM στο www.roadtrip.sym.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης