Δύο γίγαντες ενώνουν τις δυνάμεις τους και το τελικό αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους σε λίγες μέρες, στο κέντρο της Αθήνας! Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε το Dominar 400, μία μοτοσυκλέτα που προκύπτει από τη συνεργασία της αυστριακής ΚΤΜ και της ινδικής Bajaj, ενός πραγματικού κολοσσού της παγκόσμιας μοτο-βιομηχανίας με περισσότερες από 3.000.000 πωλήσεις ετησίως!

Η μοτοσυκλέτα θα αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά στην εκδήλωση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας», το Σάββατο 30/9 και την Κυριακή 1/10, στις παλιές εγκαταστάσεις του ΟΣΥ (Πειραιώς και Ερμού 5). Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα δημιουργήσει αίσθηση, τόσο με τα χαρακτηριστικά του όσο και -πολύ περισσότερο- με την τιμή του! Οι «μικρές» μοτοσυκλέτες επανέρχονται στο προσκήνιο, καθώς προσφέρουν -πλέον- τα χαρακτηριστικά που ψάχνει πολύς κόσμος. Εμφάνιση, ποιότητα, επιδόσεις, οικονομία, χρηστικότητα αλλά και fun to ride. Γιατί με τον κινητήρα που διαθέτει το Dominar (ο οποίος βασίζεται σε αυτόν του ΚΤΜ Duke 390), σίγουρα οι συγκινήσεις δεν θα είναι λίγες. Η Bajaj ανακοινώνει 35Hp, 3,6Kgm ροπή, επιτάχυνση 0-100 σε 8,2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 150 χλμ/ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας υπάρχουν στοιχεία που την κάνουν λίαν ενδιαφέρουσα, από full LED φωτιστικά σώματα και συμπλέκτη ολίσθησης (slipper), μέχρι περιμετρικό πλαίσιο και δικάναλο ABS. Και αν δεν θέλετε να περιμένετε και επιθυμείτε να εκμαιεύσετε περισσότερες πληροφορίες, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στην αντιπρόσωπο KTM SEE (210-9927212). 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης