Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Indian παρουσίασε τα νέα της μοντέλα Chief για το 2021. Πρόκειται για τρεις διαφορετικές εκδόσεις των Η Indian κατασκευάζει μοτοσικλέτες από το 1901!ιστορικών μοτοσικλετών οι οποίες για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνισή τους το 1921. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το νέο Chief είναι επετειακό γιορτάζοντας τα 100 χρόνια του μοντέλου και όλες οι εκδόσεις θα φέρουν την υπογραφή της αφιέρωσης στην αμερικανική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις νέες εκδόσεις είναι οι Dark Horse, Bobber Dark Horse και Super Chief Limited. Έχουν την ίδια δομή βασισμένη στο ίδιο πλαίσιο και τον ίδιο κινητήρα Thunderstroke, αλλά έχουν διαφορετική φιλοσοφία. Το Dark Horse έχει τροχό 19 ιντσών εμπρός με αλουμινένιες ζάντες και τιμόνι τύπου dragster, δημιουργώντας μια κλασική θέση οδήγησης.

Η "απλή" έκδοση Dark Horse ίσως είναι και η πιο όμορφη του νέου Chief.

Όλες οι εκδόσεις έχουν κοινό κινητήρα και πλαίσιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bobber έχει πιο όρθια θέση οδήγησης, τροχούς 16 ιντσών με χοντρά ελαστικά για να ταιριάζει στον χαρακτήρα των Bobber, ενώ διαθέτει και έναν μικρό ανεμοθώρακα γύρω από τον στρογγυλό προβολέα. Τέλος, στη Super Chief έκδοση θα βρούμε μεγάλη ζελατίνα εμπρός, μαξιλαράκι για τον συνεπιβάτη, ζάντες 16 ιντσών, τιμόνι από cruiser και άνετη θέση για τα πόδια.

Το σύστημα Rider Command προσφέρει πλοήγηση μέσω smartphone...

Θηριώδης κινητήρας 1.980 κ.εκ.!

Το πλαίσιο και των τριών μοντέλων είναι σωληνωτό και ο κινητήρας είναι ο γνωστός V2 των 1.890 κ.εκ., ο οποίος Να θυμίσουμε ότι η Indian ανήκει στην επίσης αμερικανική Polaris.αποδίδει ροπή 162Nm. Είναι προσαρμοσμένος στις προδιαγραφές Euro5, ενώ διαθέτει και ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως τρεις χαρτογραφήσεις, traction control και αυτόματο πιλότο. Το σύστημα Rider Command είναι στον στάνταρ εξοπλισμό παρέχοντας συνδεσιμότητα με το smartphone και δίνοντας πολλές επιλογές στον αναβάτη όπως πλοήγηση, μουσική και πολλά άλλα.

Τα νέα Chief της Indian έρχονται για να δείξουν ότι η εταιρεία έπειτα από 100 χρόνια δεν ξεχνάει τα μοντέλα που την έκαναν διάσημη στο παρελθόν.

Το Super Chief Limited είναι πλήρως εξοπλισμένο και πιο... τουριστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελπίδα ανάκαμψης για την Harley Davidson μέσω του προγράμματος Hardwire

Με τροχούς 17 ιντσών το νέο Indian FTR 1200 S

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης