Η WOW, η Ιταλική εταιρία μηδενικών εκπομπών ρύπων, προστίθεται στην ομάδα της electromove. Το WOW 775 σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Ιταλία και φιλοδοξεί με καινοτόμες λύσεις και με τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό του, να αποτελέσει τη λύση στο αστικό δίκτυο των μεγαλουπόλεων. 


Με το στιβαρό του πλαίσιο, τους μεγάλους τροχούς 16” και τα φρένα με CBS (Combined Braking System) προσφέρει ασφάλεια και οδηγική ευχαρίστηση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά τoυ WOW 775 είναι η μεγάλη αυτονομία του, την οποία πετυχαίνει χάρη στις δυο μπαταρίες, που είναι εξωτερικά τοποθετημένες, προστατευμένες από ένα συμπαγές κάλυμμα αλουμινίου και μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα αφού ξεκλειδωθούν με το κλειδί ή το τηλεχειριστήριο. Μια βάση (φορτιστής) επιτρέπει την φόρτιση τους είτε στο σπίτι ή στο γραφείο, σε περίπτωση που δεν θέλουμε η φόρτιση να γίνει με τις μπαταρίες πάνω στο scooter. 


Με τρεις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης, Economy – City – Sport και με τον κινητήρα υψηλής απόδοσης (5kw) που διαθέτει, μπορεί να διανύσει πάνω από 95 χιλιόμετρα, με την τελική του ταχύτητα να φτάνει τα 85 χλμ./ώρα.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (50 λίτρα) κάτω από τη θέση του οδηγού και πρίζα USB 10W, που επιτρέπει τη φόρτιση οποιαδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το WOW 775 συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση με τιμή στα 5.800 € και επιδοτείται με 1300€ από το πρόγραμμα επιδότησης αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων. Προσθέτοντας και 300€ για την επιδότηση αγοράς μπαταρίας, το συνολικό όφελος από τις επιδοτήσεις φτάνει στα 1600€. 


 
Αν σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του, προσθέσουμε και το εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας (λιγότερο από 1 ευρώ για 100 χιλιόμετρα), έχουμε σίγουρα έναν δυνατό παίκτη στο γήπεδο της ηλεκτροκίνησης. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης