Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο SYM ROADTRIP 2022 – “Tour to the French Alpes”, που ξεκίνησε μια εβδομάδα πριν από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, βρίσκεται ήδη στο μισό της διαδρομής και οι εμπειρίες που έχουν αποκομίσει οι συμμετέχοντες είναι αντάξιες των προσδοκιών ενός τέτοιου μεγάλου και οργανωμένου ταξιδιού.

Τα δύο γκρουπ αναβατών που ξεκίνησαν από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, ήδη έχουν κάνει το πρώτο πέρασμα από Ιταλία, έχοντας αφήσει το στίγμα του SYM ROADTRIP 2022 στην Perugia, τη Σιένα, τη Φλωρεντία, τη Γένοβα, την Πίζα και τη La Spezia, πατώντας στη συνέχεια τις ρόδες των scooters της SYM στην Κυανή Ακτή. Περνώντας από το κοσμοπολίτικο Μονακό, τη Νίκαια και τις Κάννες, θα βάλουν πλώρη για το ψηλότερο ασφάλτινο πέρασμα της Ευρώπης που βρίσκεται στις Γαλλικές Άλπεις, στην Col de la Bonette.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής πάντως τα 27 σκούτερ της SYM έχουν αναμετρηθεί επιτυχώς με όλα τα στοιχεία της φύσης και επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την αξιοπιστία, την άνεση και την οικονομία που προσφέρουν στους αναβάτες τους.

Όταν αυτό που κάνεις το κάνεις με πραγματική αγάπη και ουσιαστική γνώση, τότε το κάνεις σωστά. Αυτό φανερώνει η συμμετοχή τόσα χρόνια των συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στα ROADTRIPS της SYM.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει μια αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ “μοτοσυκλετιστών”, διότι οι συνεργάτες SYM που ανήκουν στο εξειδικευμένο δίκτυo της Γκοργκόλης, είναι άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν το δίκυκλο και αυτό είναι το  ένα από τα “μυστικά” της επιτυχίας της εταιρείας.

​Στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://roadtrip2022.sym.gr/, ή μέσα από τα κανάλια των social media της εταιρείας, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μαζί με φωτογραφίες για την κάθε μέρα ξεχωριστά, καθώς και τη διαδρομή που έχουν διανύσει τα 27 scooters της SYM πάνω στο χάρτη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης