Είναι η πιο επιτυχημένη μάρκα ελαστικών ανάμεσα σε αυτές που συμμετέχουν στους αγώνες του Isle of Man TT (IOMTT) και για να το γιορτάσει έφτιαξε ένα ειδικό “σλικ” για τη φετινή διοργάνωση αυτού του συναρπαστικού θεσμού.

Ο λόγος για τη Dunlop και μια νέα έκδοση αγωνιστικού σλικ ονόματι KR 108. Το εν λόγω ελαστικό αναπτύχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα σε μια σειρά δοκιμών σε διάφορες πίστες και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποκτά θερμοκρασία λειτουργίας από την αρχή του αγώνα, δίνοντας στον αναβάτη περισσότερη πρόσφυση και εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Το KR 108 χρησιμοποιεί την κατασκευαστική φιλοσοφία Multi Tread, που σύμφωνα με τη Dunlop βελτιώνει την οδική συμπεριφορά και παράλληλα μειώνει τη φθορά του πέλματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δοκιμασμένο σε μοτοσυκλέτες Supersport 600 και Superbike 1000, έχει ήδη δώσει μια άκρως θετική εικόνα στους εργοστασιακούς αναβάτες της Honda Dave Johnson, Ian Hutchinson και Conor Cummins. Η προϊστορία της Dunlop στο IOMTT είναι ιδιαίτερα γνωστή, έχοντας 13 διαδοχικές νίκες στους αγώνες Senior TT, ενώ αυτή τη στιγμή κατέχει τρία ρεκόρ πίστας στη διάσημη διαδρομή των 37,73 μιλίων (60,7 χλμ.).

Το IOMTT ξεκίνησε στις 25 Μαΐου με τα προκριματικά να διεξάγονται κάθε βράδυ μέχρι τις 31 Μαΐου, ο πρώτος αγώνας θα γίνει την 1η Ιουνίου (Superbike TT) και ο τελευταίος στις 7 Ιουνίου (Senior TT).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης