Μετά την εξαγορά του 25% των μετοχών της ιστορικής ιταλικής φίρμας κατασκευής μοτοσικλετών και την παρουσίαση των ειδικών εκδόσεων, Mercedes-AMG και MV Agusta ανακοίνωσαν το επόμενο βήμα της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι πελάτες των μοτοσικλετών MV Agusta, θα μπορούν να δουν και να παραγγείλουν το μοντέλο που επιθυμούν από τις εκθέσεις της γερμανικής εταιρείας. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και CEO της MV, Giovanni Castiglioni, επιλέχθηκαν 127 επιλεγμένες αντιπροσωπείες της Mercedes σε όλη την Ευρώπη για τη διάθεση των μοτοσικλετών.

Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα σημεία, λογικά έχουν επιλεγεί εκθέσεις στις μεγαλύτερες αγορές, όπως σε Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία. Θυμίζουμε πως, τον περασμένο χρόνο, ο γερμανικός όμιλος έδωσε το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για το 25% των μετοχών της MV Agusta, με τη συμφωνία να κλείνει μέσω του επίσημου τμήματος υψηλών επιδόσεων AMG. Στο συμβόλαιο, τονίζεται επίσης, ότι η Daimler θα μπορεί στο μέλλον να αυξήσει το ποσοστό της, ως αντάλλαγμα πρόσθετων επενδύσεων στην ιταλική μάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης