Ο Βασίλης Ορφανός θεωρείται ένας από τους κορυφαίους οδηγούς στον κόσμο, με πέντε συμμετοχές στο ράλι Dakar, καταφέρνοντας σε μία απ’ αυτές να πετύχει τη νίκη. Ο Έλληνας αναβάτης διατηρεί τη σχολή ασφαλούς οδήγησης VOM (Vasilis Orfanos Motorsport), που είναι αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας και με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ξεκινά των κύκλων σεμιναρίων (Level I, II, III) για τη σεζόν 2012-13.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ολιγομελή γκρουπ, απευθύνονται σε δραστήριους αναβάτες και έχουν στόχο τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και την αλλαγή της νοοτροπίας σε θέματα οδικής παιδείας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με γνώμονα την ασφάλεια στην οδήγηση μοτοσικλέτας, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και εμπειρίας, η εξάσκηση γίνεται με μικρές ταχύτητες, ώστε να αυξηθεί η φυσική ταχύτητα των αναβατών, αποκτώντας οι ίδιοι το κατάλληλο στιλ οδήγησης, απαλλαγμένο από λανθασμένες συνήθειες. Με την καθοδήγηση του Βασίλη Ορφανού οι αναβάτες προπονούνται και κατακτούν την τέλεια εναρμόνιση σώματος και μηχανής σε χωμάτινο τερέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες για τη σχολή VOM μπορείτε να βρείτε  στην ιστοσελίδα  www.vorfanos.gr ή να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6977-673262

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Δείτε εικόνες από τα σεμινάρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης