Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε η χρονιά για τον όμιλο Piaggio, ο οποίος εκτός από την Ευρώπη διακρίνεται και στις αγορές της Ασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες μέρες, ο φημισμένος ιταλικός όμιλος έλαβε δύο σημαντικά βραβεία στην Ινδία, με το νέο Aprilia SR 150 να επιλέγεται ως το «Scooter της Χρονιάς» σε δύο θεσμούς. Η αρχή έγινε από το επιχειρηματικό και οικονομικό τηλεοπτικό ειδησεογραφικό κανάλι CNBC, το οποίο, μαζί με το εμπορικό περιοδικό Overdrive, ψήφισαν το μοντέλο ως το καλύτερο της αγοράς.

Λίγο αργότερα ήρθε η δεύτερη διάκριση, αυτή τη φορά από το NDTV. Το εθνικό ειδησεογραφικό κανάλι, αναγνώρισε το καινούργιο σπορ scooter ως το κορυφαίο προϊόν στην πολυπληθή και άκρως ανταγωνιστική ινδική αγορά. Φανερά ικανοποιημένος, ο πρόεδρος και CEO του Ομίλου Piaggio, Roberto Colaninno, δήλωσε πως τα βραβεία αυτά επιβεβαιώνουν την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του προϊόντος σε μια αγορά μεγάλης στρατηγικής σημασίας. «Η Ινδία συνεχίζει να αποτελεί μία αγορά μεγάλου ενδιαφέροντος και αυτό το όχημα αποδεικνύει την εξαιρετική ετοιμότητα του ομίλου και τη μεγάλη δυνατότητα ανάπτυξης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Aprilia SR 150, είναι το πρώτο σπορ scooter στην αγορά της Ασίας. Συνδυάζει την αίσθηση μίας αγωνιστικής μοτοσικλέτας και την ευκολία χρήσης ενός scooter και απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό, προσφέροντας στιλ, επιδόσεις και οικονομία. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία και παράγεται στο εργοστάσιο του Ομίλου Piaggio στο Μπαραμάτι, στην πολιτεία της Μαχαράστρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης