Το νέο scooter της Yamaya με τους τρεις τροχούς, το χαμηλό βάρος, τις συμπαγείς διαστάσεις και την αυξημένη ευελιξία, είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους, με το λανσάρισμά του στην Ελλάδα να έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα πρόταση της ιαπωνικής εταιρείας, ονομάζεται Tricity και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για αστικές μετακινήσεις. Είναι εύκολο στην οδήγηση, απόλυτα ασφαλές και ιδιαίτερα ευέλικτο, με τους δύο εμπρός τροχούς να γέρνουν προς το εσωτερικό της στροφής, προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα.

Εφοδιάζεται με την πρωτοποριακή τεχνολογία «Leaning Multi Wheel», με τους μπροστινούς τροχούς να έχουν μικρότερο πλάτος και απόσταση μεταξύ τους, δίνοντας την οδηγική αίσθηση συμβατικού scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξοπλίζεται με δισκόφρενα εμπρός-πίσω, δύο φώτα πορείας με λάμπες LED και σώμα LED πίσω, έχει επίπεδο πάτωμα και άνετη θέση οδήγησης, ενώ κάτω από τη σελά μπορεί να αποθηκευτεί ένα κράνος.

Τροφοδοτείται από ένα υγρόψυκτο, τετράχρονο κινητήρα 125 κ.εκ. που συνδυάζεται με αυτόματη μετάδοση και διακρίνεται για την χαμηλή κατανάλωση και το μικρό βάρος (152 κιλά με τα υγρά).
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης