του Νίκου Βιτσιλάκη

Τελικά, πέφτουν όλα τα κάστρα; Όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον ναι..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Anita Brandhuber είναι make-up artist, μια πραγματική κούκλα με αγάπη για τα δίτροχα και άρτι παντρευθείσα τον αγαπημένο κριτή του «My Style Rocks», τον πολυτάλαντο και κατά βάση επαγγελματία φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο. Τρελά ερωτευμένος μαζί της επί σειρά ετών (περί τα 15), ο παλιός μας φίλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ιδέα του γάμου, δηλώνοντας ευθύς μετά την τέλεση του μυστηρίου πως «αν ήξερα ότι θα ένιωθα έτσι, θα το είχα κάνει νωρίτερα…».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η σχέση του Χάρη με τη μοτοσυκλέτα είναι πολύ παλιά ιστορία, αφού -πέραν του ότι κυκλοφορεί συνεχώς με δίτροχο- συμμετέχει και σε αγώνες εκτός δρόμου, κυρίως trial, ενώ είναι γνωστή και η αγάπη του για το Enduro. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, ο μίστερ Style Rocks παίρνει τα βουνά, είτε για να πετάξει στους ουρανούς με paramotor, είτε για να συμμετάσχει σε αγώνα trial, είτε για να αλωνίσει τα βουνά της Αττικής με την εντουρο-παρέα του. Ο φωτογραφικός του φακός έχει απαθανατίσει τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη (όπως π.χ. Κλόντια Σίφερ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβατζελίστα, Κρίστι Τέρλινγκτον, Ναόμι κ.λπ.), οι φωτογραφίες του έχουν γίνει πρωτοσέλιδα στα μεγαλύτερα και σημαντικότερα περιοδικά και site του χώρου, ο ίδιος δηλώνει λάτρης των extreme sports και μένει να δούμε με ποιον τρόπο η Ανίτα θα… κοντρολάρει την κατάσταση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να ζήσετε ευτυχισμένοι φίλε Χάρη και σε περιμένουμε στα βουνά να ανταμώσουμε και τα χώματα να οργώσουμε. Μπορείς να πάρεις και την Ανίτα σου μαζί, όπως μας δείχνει το video από κάτω, είναι ικανή και για αυτό!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης