Ο έκτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Μεγαλόπολη υπό αντίξοες συνθήκες λόγω του μίνι καύσωνα που χτύπησε τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη φορά λόγω των συνθηκών και της ανύπαρκτης συνεισφοράς των σωματίων, η διοργάνωση δεν κατάφερε να προετοιμάσει την πίστα κατάλληλα για το επίπεδο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, όπως είχε κάνει πολύ επιτυχημένα στο παρελθόν σε αγώνες του Παγκοσμίου, αλλά και του Πανελληνίου.

Οι διοργανωτές όφειλαν να βρέχουν πιο συχνά την πίστα τόσο για την ασφαλή οδήγηση των αθλητών όσο και για τους θεατές που δεν μπορούσαν να απολαύσουν το θέαμα από το σύννεφο σκόνης.

Ο κόσμος που παρακολουθούσε τον αγώνα δυσανασχετούσε από την υψηλή θερμοκρασία, ενώ οι αθλητές που έτρεχαν τα σκέλη παρέμειναν δυνατοί δείχνοντας σε όλους την αντοχή που απαιτεί το άθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη θέση της MX1 βρέθηκε ο Παναγιώτης Κουζής, στη δεύτερη ο Αργύρης Τσαρνάς και στην τρίτη ο Γιάννης Τουρατζίδης.

Στη MX2 νικητής και πάλι ήταν ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς, στη δεύτερη θέση ήρθε ο Παναγιώτης Παπίλας και στην τρίτη ο Φραγκίσκος Ζούνης.

Στη MX2T νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Σάγμαλης, δεύτερος ο Σταύρος Μαυράκης και τρίτος ο Γιώργος Μαυράκης.

Μετά τη νίκη του ο Παναγιώτης έχει διαφορά 14 βαθμούς από τον Τουρατζίδη που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο coremag.gr!

 

 

Φωτογραφίες: John Stelios

Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης