Έπειτα και από τις τελευταίες δοκιμές της αγωνιστικής ομάδας της Ducati στην Ελλάδα, έγινε και η επιλογή του αναβάτη που θα την εκπροσωπήσει φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας καθώς και σε έναν αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος CIV. Δύο αναβάτες βρέθηκαν στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων και οδήγησαν την Ducati Panigale 1199SSTK, ο πρωταθλητής Κώστας Κοντομάρος και ο νικητής του κυπέλλου της κατηγορίας Οpen 600cc Γιώργος Παπασταύρου.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αριστερά: Γιάννης Μυτιληνάκης (διευθυντής πωλήσεων & Marketing Ducati), Στήβεν Σίρτης (γενικός διευθυντής της Kosmocar) και Γιώργος Παπασταύρου

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στη διαδρομή των δύο χιλιομέτρων της πίστας λόγω της δυνατής βροχής των προηγούμενων ημερών, οι δύο οδηγοί κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια σειρά αρκετών γύρων. Τελικά, η ομάδα επέλεξε τον 18χρονο Γιώργο Παπασταύρου για να την εκπροσωπήσει το 2013 στις πίστες και σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες θα βρεθεί η «Kosmocar – EKO Ducati Team».
O Γιώργος Παπασταύρου

Ποιος είναι ο Παπασταύρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Παπασταύρου γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1994 και οδήγησε μοτοσικλέτα για πρώτη φορά σε ηλικία 4 ετών. Ασχολήθηκε αρχικά με το Motocross και ο πρώτος του επίσημος αγώνας ήταν αυτός της Κοζάνης το 2008, όπου τερμάτισε 5ος. Το 2010 δοκιμάζει μια Supersport μοτοσικλέτα 600cc στη διάρκεια ενός track day και από τότε η ταχύτητα τον συναρπάζει. Το 2012 συμμετέχει στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας στην κατηγορία Οpen 600cc και το τέλος του έτους τον βρίσκει στην 1η θέση της κατάταξης. Οι επιδόσεις του τράβηξαν την προσοχή αρκετών και του έδωσαν το «εισιτήριο» για τις δοκιμές επιλογής της επίσημης ομάδας της Ducati.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης