Από τις επόμενες μέρες θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας η ανανεωμένη R 1200 GS, έχοντας  αυξημένη ισχύ, νέο συμπλέκτη, αναρτήσεις, φρένα και πλουσιότερο εξοπλισμό. Όσο για την τιμή της, είναι και αυτή μια έκπληξη, ξεκινώντας από τα 15.450 ευρώ. 

Η δημοφιλής γερμανική μοτοσικλέτα, φέρει ένα καινούριο υγρόψυκτο κινητήρα, με την ισχύ να είναι αυξημένη κατά 13 ίππους, φθάνοντας τους 123. Το κιβώτιο έχει πλέον ενσωματωθεί στο μπλοκ του μοτέρ, ο συμπλέκτης είναι πολύδισκος και υγρός, ενώ και οι διαδρομές των ταχυτήτων έχουν ανασχεδιαστεί, με στόχο την καλύτερη απόδοση.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα κορυφαία της κατηγορίας

Επιπλέον, η εξάτμιση φέρει πεταλούδα, με το κύριο μέρος του πλαισίου να είναι ατσάλινο σωληνωτό. Ανασχεδιασμένες είναι και οι αναρτήσεις, όπως και τα φρένα, φέροντας διπίστονες δαγκάνες της Brembo που συνδυάζονται με ABS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρυθμιζόμενο τιμόνι με νέους διακόπτες και ζελατίνα

Όσο αφορά τη σχεδίαση, οι άνθρωποι της BMW έχουν τοποθετήσει νέους διακόπτες στο ρυθμιζόμενο πλέον τιμόνι, καθώς και καινούρια σέλα που ρυθμίζεται προς κλίση και ύψος και είναι χαμηλότερη. Ελαφρώς διαφορετικό αισθητικά είναι και το ρεζερβουάρ, αλλά και η ζελατίνα.

HBMW προσφέρει επιπλέον και πλειάδα συστημάτων και αξεσουάρ για την R 1200 GS, όπως το σύστημα ελέγχου ευστάθειας «ASC» με πέντε διαφορετικές λειτουργίες (Rain, Road, Dynamic, Enduro, Enduro Pro) και τις ημι-ενεργητικές αναρτήσεις «Electronic Suspension Adjustment».

Ιδανικό για κίνηση σε δρόμο και χώμα

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης