Η βαυαρική φίρμα προχώρησε στην ανανέωση της κορυφαίας μοτοσικλέτας της γκάμας της, εμπλουτίζοντας τη σειρά με δύο επιπλέον εκδόσεις, τις Rallye και Exclusive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To R1200GS έχει αναβαθμιστεί στα βασικότερα σημεία, φέρει βελτιώσεις στο σύστημα μετάδοσης και καλύπτει τις προδιαγραφές Euro4. Συνεχίζει να διατίθεται στις εκδόσεις εξοπλισμού Dynamic, Comfort και Touring, περιλαμβάνοντας όλα τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και προσφέροντας στον οδηγό την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.

Όσον αφορά στα νέα πακέτα εξοπλισμού, το R1200GS Rallye είναι προσανατολισμένο για χρήση στο χώμα, φέρει ακτινωτές ζάντες, off-road ελαστικά, έξτρα μαρσπιέ συνεπιβάτη, διαφορετική σέλα, ανεμοθώρακα, ψυγείο και προφυλακτήρα πλαισίου, επιπλέον χειρολαβές-βάσεις για βαλίτσες και σχάρα, καθώς και δυνατότητα αναβάθμισης της ανάρτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση Exclusive έχει πιο ασφάλτινο χαρακτήρα και απευθύνεται σε όσους το χρησιμοποιούν καθημερινά ή κάνουν ταξίδια. Προσφέρεται στα αποκλειστικά χρώματα «Iced Chocolate metallic» και «Monolith metallic matt», με το μαύρο και το χρυσό χρώμα στις δαγκάνες να προσδίδει επιπλέον δυναμισμό.  

Δείτε εδώ όλα τα μοντέλα της BMW

    
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης