Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H KL, μια εταιρία γνωστή για τα προσιτά, φιλικά προς τους αρχάριους δίτροχα της, μόλις κυκλοφόρησε μια σπορ γυμνή μοτοσυκλέτα που ονομάζεται Duel 125. Η μάρκα εισήχθη στην ιταλική αγορά υπό την Pelpi International, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διανομή των μοτοσυκλετών FB Mondial και των οχημάτων παντός εδάφους, Aeon. 

Σε αντίθεση με τις δημιουργίες των περισσότερων μικρών κατασκευαστών σε αυτή την κατηγορία, η Duel 125 δεν είναι ηλεκτρική. Τροφοδοτείται από έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 125cc, με ψεκασμό καυσίμου που αποδίδει 13 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. και 10,5 Νm στις 7.500 σ.α.λ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μέτωπο των χαρακτηριστικών, εξετάζουμε τα premium εξαρτήματα που βρίσκονται συνήθως σε γυμνές μοτοσυκλέτες αυτού του διαμετρήματος. Τα φώτα LED, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η σέλα δύο επιπέδων δίνουν μια μοντέρνα, νευρική εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα. 

Μπροστά έχουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 37 χιλιοστών και κεντρικά τοποθετημένο μονοσόκ με δυνατότητα προφόρτισης στο πίσω μέρος. Οι ζάντες είναι 17 ιντσών μπρος και πίσω, ενώ όσον αφορά τα φρένα έχουμε δισκόφρενα τα οποία, αντί να διαθέτουν ABS, διαθέτουν CBS (συνδυασμένο σύστημα πέδησης) παρόμοιο με αυτό που θα βρείτε σε ένα σκούτερ.

Η Duel 125 της KL έχει πολύ χαμηλό ύψος σέλας, 770 χιλιοστά, επιτρέποντας σε αναβάτες κάθε “διαμετρήματος” να μπορούν με ευκολία και σιγουριά να τηνοδηγήσουν. Είναι επίσης μάλλον ελαφριά – μόλις 142 κιλά – επομένως η εκμάθηση των βασικών αρχών της οδήγησης στην πόλη θα πρέπει να μοιάζει με παιχνίδι για τους νέους αναβάτες. 

Η Duel θα κυκλοφορήσει σε 2 χρωματικούς συνδυασμούς, μαύρο-γκρι-πράσινο και γκρι-μαύρο-κόκκινο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης