Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κλείσιμο του 2022 βρήκε την Daytona Motors, για άλλη μια φορά, στην πρώτη θέση των πωλήσεων στις κατηγορίες παπιά και μικρομεσαίες μοτοσυκλέτες

Συγκεκριμένα η Daytona Motors κατέκτησε την πρώτη θέση στις πωλήσεις στην κατηγορία Under Bone (παπιά) για 6η συνεχή χρονιά!

DY 125 RS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα διαχρονικά δημοφιλή μοντέλα DY 125, VELOS R 125 και SPRINTER 125, ανέβασαν για άλλη μια φορά την εταιρεία στην πρώτη θέση της σημαντικής αυτής κατηγορίας η οποία μάλιστα καταλαμβάνει και ένα σημαντικό ποσοστό της αγοράς δικύκλων.

G125 ABS

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική επιτυχία της Daytona Motors για τη χρονιά που πέρασε, καθώς το 2022 πρόσθεσε άλλη μία διάκριση, εξίσου σημαντική. Η Daytona Motors κατέκτησε και την πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοτοσυκλετών έως 400cc για 4η συνεχή χρονιά!.

350 T2

Η μικρομεσαία κατηγορία απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστών, από νέους αναβάτες που αναζητούν μια entry level πρόταση για την είσοδό τους στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, μέχρι έμπειρους αναβάτες που ψάχνουν μια μοτοσυκλέτα που συνδυάζει δυνατότητες και ευχρηστία σε λογική τιμή και από ότι δείχνουν τα στοιχεία η DAYTONA MOTORS κέρδισε τους περισσότερους. 

Virtus 250

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης