Το scooter με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του έτους, θα βρίσκεται από τον επόμενο μήνα και στις εκθέσεις των αντιπροσώπων της Honda στην Ελλάδα, με τιμή στα 2.690 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SH 125 είναι το best seller scooter στη Γηραιά  Ήπειρο, με την κομψή εμφάνιση, τις συμπαγείς διαστάσεις, το πλήρη εξοπλισμό, τον οικονομικό κινητήρα και την ανταγωνιστή τιμή, να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Συνδυασμός που κερδίζει

Προκειμένου να γίνει πιο φιλικό προς τους αναβάτες και ελκυστικό προς τις γυναίκες, η Honda μείωσε τις διαστάσεις, άλλαξε τη γεωμετρία και εμπλούτισε το χρωματολόγιο, προσφέροντας το ακόμα σε ροζ απόχρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κομψός και λειτουργικός ο πίνακας οργάνων

Το βάρος του ιαπωνικού scooter είναι πλέον στα 116 κιλά (από 134), το μήκος μειώθηκε κατά 10 εκατοστά και το ύψος της σέλας χαμήλωσε κατά 765 χλστ. Παρά το μεγάλο εμπρός τροχό των 16 ιντσών, η διάμετρος στροφής του τιμονιού είναι στο 1,9 μέτρο, προσδίδοντας περισσότερη ευελιξία μέσα στην πόλη.


Κάτω από τη σέλα χωράει ένα κράνος

Ο πίσω τροχός είναι 14 ιντσών και διαθέτει δύο αμορτισέρ, με τον κινητήρα να έχει πλέον πιο γραμμική λειτουργία και να συνδυάζεται με σύστημα start/stop. Το SH Mode 125 καταναλώνει μόλις 1 λίτρο βενζίνης ανά 50 χιλιόμετρα, με την αυτονομία με γεμάτο ντεπόζιτο (5,5 λίτρα έναντι 7,5 λτ. του απλού SH) να φτάνει τα 275 χιλιόμετρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης