Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό scooter Voge SR4 Max που παρουσιάστηκε το 2021 στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου μπήκε σε παραγωγή και σύντομα θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη.

Το SR4 Max είναι το πρώτο GT scooter της Voge στην μεσαία κατηγορία και με βάση τις πληροφορίες του κατασκευαστή δείχνει να έχει εξοπλισμό και χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό με την (αναμενόμενη) προσιτή τιμή του θα το κάνουν μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο premium στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει κάμερα πάνω από τους διπλούς LED προβολείς που καταγράφει  όλα όσα συμβαίνουν μπροστά της, σύστημα TPMS που παρακολουθεί την πίεση των ελαστικών και Τraction control.

Ο στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης για την Ευρωπαϊκή αγορά περιλαμβάνει: Full LED φωτιστικά σώματα, cornering lights (φωτίζουν στο εσωτερικό των στροφών), λειτουργία follow me home (τα φώτα παραμένουν για λίγο αναμμένα μετά το σβήσιμο του κινητήρα), φώτα φρένων έκτακτης ανάγκης (αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος) και έγχρωμη οθόνη TFT 7” με συνδεσιμότητα bluetooth, λειτουργίες πολυμέσων και πλοήγησης GPS.

Άλλα στοιχεία του εξοπλισμού που διευκολύνουν την ζωή του αναβάτη είναι: H ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, η θύρα USB, το “έξυπνο” κλειδί για αυτόματη εκκίνηση και εντοπισμό του scooter και το ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας και τάπας δοχείου καυσίμου

O υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με τη BMW και είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται από το βαυαρικό εργοστάσιο στα μοντέλα C400X και C400GT. Έχει απόδοση 29Hp και διαθέτει αντικραδασμικό άξονα και silent blocks στα σημεία στήριξης, κάτι που εγγυάται βελούδινη λειτουργία σε όλο το εύρος λειτουργίας του. 

Τα περιφερειακά εξαρτήματα του SR4 είναι επίσης εντυπωσιακών προδιαγραφών και περιλαμβάνουν: Τρία πλευστά δισκόφρενα J.Juan by Brembo με ακτινικές δαγκάνες εμπρός, δικάναλο ABS της Continental, χειρόφρενο, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Kayaba, αλουμινένιο ψαλίδι και αλουμινένιες ζάντες που φοράνε ελαστικά Pirelli Angel.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης