Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός κατασκευαστής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών έχει καθιερωθεί στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αλλά η μετακίνηση εκτός Ευρώπης δεν είναι μικρή υπόθεση, φυσικά, και απαιτεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο οικονομικής δύναμης, το οποίο απαιτεί χρόνο για να κατασκευαστεί.

Η Energica ανακοίνωσε τώρα ότι οι μοτοσυκλέτες της έφτασαν στο Πακιστάν, την Ιαπωνία και την Αυστραλία, για πρώτη φορά.

Οι μοτοσικλέτες που παραδόθηκαν περιλαμβάνουν το νεότερο μοντέλο της Energica, την touring Energica Experia, και θα είναι διαθέσιμες στους αντιπροσώπους στο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία με την Estar & Co. Ltd. ήταν το κλειδί για να ανοίξει ο δρόμος προς την Ιαπωνία για την Energica. Εκτός από την εισαγωγή των μοτοσυκλετών, η Estar “άνοιξε έναν εκθεσιακό χώρο για την Energica στο Κόμπε, στο τεχνητό νησί Rokkō Island, και αναπτύσσει ένα δίκτυο διανομής σε όλη τη χώρα”, αναφέρει ένα δελτίο τύπου της Energica. Επιπλέον, η Estar θα παρουσιάσει τη γκάμα μοτοσικλετών 2023 της Energica στη φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας του Τόκιο, από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου.

Από την αυστραλιανή πλευρά των πραγμάτων, η Energica έχει συνεργαστεί με την Australian Electric Motor Co., η οποία θα εισάγει τις μοτοσυκλέτες του κατασκευαστή με έδρα τη Μόντενα, στη Νέα Ζηλανδία, καθώς και στην Αυστραλία. Η Energica λέει ότι η Australian Electric Motor Co. αναπτύσσει το δικό της δίκτυο αντιπροσώπων «σε όλη την ήπειρο», από το οποίο οι μοτοσυκλέτες της Energica θα διανέμονται σε όλη την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών της Energica για το 2023 στον ιστότοπο της Energica.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης