Το περασμένο Σάββατο ανακοινώθηκε η ίδρυση μιας νέας Ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας με τίτλο Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο).

H νέα ομοσπονδία που έχει σαν αρχικό στόχο τη βελτίωση της θέσης των μοτοσυκλετιστών και την επίλυση βασικών χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν τους μοτοσυκλετιστές με έμφαση την ασφάλεια μέσα από την βελτίωση των οδικών υποδομών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Δελτίο Τύπου της νέας ομοσπονδίας αναφέρει:

Ο βασικός λόγος για την δημιουργία μιας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, είναι να υπάρχει η δύναμη της ένωσης των μεμονωμένων λεσχών ώστε να υπάρχει μοχλός πίεσης προς την Πολιτεία, αξιώνοντας μεταρρυθμίσεις προς όφελος των μοτοσυκλετιστών.
Σήμερα, 18 Μαρτίου 2023, το όραμα όλων αυτών των ανθρώπων παίρνει σάρκα και οστά, η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο) είναι γεγονός. Μια ομοσπονδία που θα μάχεται πραγματικά για τους μοτοσυκλετιστές όλης της Ελλάδος.
Δέσμευση όλων μας είναι για πρώτη φορά να δοθεί ο λόγος σε ΟΛΟΥΣ τους μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, να δοθεί βήμα και φωνή για να εκφράσουν αυτή την γνώμη, τις ανησυχίες, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους και να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον υγιή μοτοσυκλετισμό στην χώρα μας.
Μόνος του ο καθένας μπορεί να πάει τα πράγματα ως ένα σημείο. ΟΛΟΙ μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει για ένα καλύτερο αύριο.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης