Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

H Kymco ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τρίτροχου mega σκούτερ του CV3 που θα είναι εξοπλισμένο με τον δικύλινδρο κινητήρα του κορυφαίου σπορ σκούτερ AK550 της Kymco.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Kymco δεν είχε μέχρι σήμερα κάποιο τρίτροχο σκούτερ στην γκάμα της για να έχει τεχνική εμπειρία και μια βάση πελατών που θα αποτελούσαν τους πρώτους υποψήφιους αγοραστές του νέου μοντέλου που, από ότι βλέπουμε, η Kymco έχει επενδύσει αρκετούς  πόρους για την εξέλιξή του.

Το Δελτίο Τύπου της Kymco ξεκινάει αναφέροντας: Μετά από μακροχρόνια έρευνα και εξέλιξη, ο κύβος ερρίφθη. Το CV3 είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και μαζί του φέρνει τεχνολογία, εξοπλισμό και εφαρμογές που άμεσα θα το καταστήσουν επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το θέμα είναι ότι ένα σπορ τρίτροχο σκούτερ με τιμή σίγουρα αρκετά πάνω από τα 10.000€, (ΑΚ 550 – 9.975€), δεν είναι πιο “προσιτή” λύση στην προσπάθεια εισόδου σε μια νέα αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα CV3 του μοντέλου προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Concept Vehicle, με τον αριθμό “3” να υπονοεί την ύπαρξη τριών συνολικά τροχών.

Οι δυο τροχοί εμπρός προσφέρουν μεγαλύτερη αίσθηση σιγουριάς και ασφάλεια στις συνήθεις συνθήκες των δρόμων των πόλεων, επίσης τρίκυκλα οχήματα αυτής της κατηγορίας οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου κάτι που για όσους δεν έχουν και δίπλωμα μοτοσυκλέτας είναι σημαντικό πλεονέκτημα.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη του το CV βασίζεται στο επιτυχημένου mega scooter AK 550 της εταιρείας. Ο δικύλινδρος κινητήρας “G5-SC” των 550 κ.εκ. αποδίδει 51 ίππους που εγγυώνται μοναδικές επιδόσεις στην κατηγορία του. Την αίσθηση σιγουριάς και την ασφάλεια που προσφέρουν οι τρεις τροχοί ενισχύει το στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιο, η ιδανική κατανομή βάρους 50/50 (Εμπρός / Πίσω), η συνδυασμένη πέδηση και το τρικάναλο ABS.

Η Kymco δηλώνει πως το CV3 αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να αφήσει το αυτοκίνητό του στο σπίτι και φρόντισε ο πλούσιος εξοπλισμός του να πείσει και τον πλέον φανατικό οδηγό αυτοκινήτου:

  • Kymco Noodoe πλατφόρμα πολυμέσων με δυνατότητα πλοήγησης*
  • Οθόνη TFT 6” πολλαπλών ενδείξεων
  • Cruise control
  • Εκκίνηση και λειτουργίες Keyless
  • Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας
  • Θερμαινόμενα γκριπ
  • Σύστημα Multi Fit για κάλυψη ποικίλων μεταφορικών αναγκών
  • Δυνατότητα κλειδώματος του μπροστινού συστήματος, για να κρατάει το όχημα σε όρθια θέση

Τέλος η Kymco δηλώνει ότι το CV3 Noodoe θα βρίσκεται σύντομα στις βιτρίνες των καταστημάτων και τότε θα ανακοινωθούν τόσο η τιμή όσο και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του.
*Η πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe μπορεί και προσφέρει πλοήγηση GPS, πυξίδα, συνδεσιμότητα με κινητό, πρόβλεψη καιρικών φαινομένων, εύρεση πλησιέστερου σταθμού ανεφοδιασμού, λειτουργία εύρεσης του οχήματος κλπ.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης