Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Marc Marquez παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η επιστροφή του στην Jerez έπειτα από την πρώτη του επέμβαση. Ωστόσο, δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του πως οι γιατροί ήταν εκείνοι που του άναψαν το πράσινο φως να οδηγήσει ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός τόνισε πως αν τον είχαν προειδοποιήσει οι γιατροί ότι η μεταλλική πλάκα που είχε τοποθετηθεί μετά την πρώτη επέμβαση ήταν ευάλωτη, τότε εκείνος δεν θα είχε προσπαθήσει να οδηγήσει ξανά μετά από 4 ημέρες και σίγουρα η κατάσταση στο χέρι του θα ήταν πολύ καλύτερη.

Ο διάσημος γιατρός αναβατών Dr Costa, συμβούλευσε τον Marquez για σωστή ανάρρωση

«Δεν θα γύριζα αν ήξερα…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marquez, μιλώντας στο δίκτυο DANZ είπε μεταξύ άλλων: «Φέτος έμαθα πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα, η Οι γιατροί δεν με απέτρεψαν να οδηγήσωεπιστροφή μου από τον τραυματισμό ήταν άσχημη. Έσπασε η μεταλλική μου πλάκα στο σπίτι, γλίστρησα και έπεσα βγαίνοντας από το σπίτι. Αλλά η ζημιά δεν έγινε εκεί, έγινε από την πίεση που είχα στην Jerez. ήταν λάθος που επέστρεψα. Οι αναβάτες δεν βλέπουν τον φόβο, οι γιατροί από την άλλη μπορούν να σε κάνουν να τον δεις. Μετά από την πρώτη επέμβαση η πρώτη μου ερώτηση ήταν πότε θα γυρίσω στην πίστα. Τότε ο γιατρός πρέπει να σε σταματήσει, εκείνος είναι ο ρεαλιστής. Πήγα στην Jerez με ήσυχο το μυαλό ότι θα αντέξει διότι έτσι μου είπαν. Είμαι γενναίος, αλλά έχω συναίσθηση. Αν μου έλεγαν ότι η πλάκα θα σπάσει δεν θα ανέβαινα σε μια μοτοσικλέτα που τρέχει με 300Km/h».

Πλέον ο αναβάτης της Repsol Honda έχει δύσκολο έργο μπροστά του χωρίς να ξέρει κανείς τον χρόνο ανάρρωσής του. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι υγιής στον πρώτο αγώνα της χρονιάς του 2021 στο Κατάρ τον Μάρτιο.

 

Ας δούμε ξανά την πτώση που κόστισε τόσο πολύ στον πολυπρωταθλητή

 

 

Διαβάστε επίσης

Τρίτη επέμβαση στο χέρι για τον Marc Marquez

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης