Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικά μόλις εικοσιτετράωρα από την πρώτη φορά που είδαμε τον Marc Δεν κρατιέται ο Marquez να επιστρέψει στους αγώνες!Marquez στη σέλα μιας minibike να οδηγεί για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και ήρθε άμεσα και η δεύτερη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός βρέθηκε στην πίστα της Βαρκελώνης για ένα ιδιωτικό τεστ με την ομάδα της Honda προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση του χεριού του με μεγαλύτερη μοτοσικλέτα. Η Honda είχε ετοιμάσει μια RC213V-S για το συγκεκριμένο τεστ στα χρώματα της Repsol και ο Marquez έκανε τους πρώτους γύρους χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Αρκετά άνετος ήταν στη σέλα της μοτοσικλέτας ο Marquez, που δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις πίστες.

Μέχρι το Portimao θα δούμε τον Marquez να αγωνίζεται ξανά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, από τις εικόνες στο βίντεο ο Marquez δείχνει να πιέζει τη μοτοσικλέτα, κάτι που σημαίνει ότι αρχίζει Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και σίγουρος ότι είναι έτοιμος.να αισθάνεται άνετα στη σέλα της. Όπως όλα δείχνουν, ο Marc Marquez είναι πολύ κοντά στην επιστροφή τους στους αγώνες, ωστόσο το να βρίσκεται στον πρώτο αγώνα του Κατάρ την επόμενη Κυριακή είναι αρκετά δύσκολο. Δεν αποκλείεται όμως να τον δούμε να δοκιμάζει να οδηγεί στο δεύτερο GP στο Losail ή στο Portimao, όπου είναι ο τρίτος αγώνας της σεζόν.

Δείτε το βίντεο με τον Marquez να οδηγεί την RC213V-S στην πίστα της Βαρκελώνης:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστροφή του Marc Marquez στις πίστες

Η Honda στο πλευρό ενός ταλαντούχου αναβάτη

Παρουσιάστηκε η Repsol Honda MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης