Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha παρουσίασε την εργοστασιακή της ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP για τη νέα χρονιά. Μέσω διαδικτύου είδαμε για πρώτη φορά τα νέα(!) χρώματα της Yamaha (είναι ίδια με πέρυσι) η οποία διατηρεί τον κεντρικό της χορηγό που είναι η Monster Energy με βασικό λογότυπο το #InItToWinIt, που με λίγα λόγια δείχνει τις προθέσεις της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο πολύ δυνατοί νεαροί αναβάτες στο ρόστερ της Yamaha για το 2021.

Νίκες και τίτλος είναι μονόδρομος για τη Yamaha

Αναβάτες της ομάδας θα είναι οι Maverick Vinales και Fabio Quartararo, με τον Γάλλο να αντικαθιστά τον Valentino Rossi στην εργοστασιακή ομάδα. Στόχος τους δεν είναι άλλος από το να κατακτήσουν τον τίτλο τόσο των οδηγών όσο και των κατασκευαστών τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Yamaha ανακοίνωσε επίσης πως παραμένει στο MotoGP για τα επόμενα 5 χρόνια δείχνοντας τη δέσμευσή της στην Dorna και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grand Prix.

Φαβορί για τον τίτλο ο Maverick Vinales το 2021.

Να ξεχάσουν θέλουν την περσινή σεζόν οι άνθρωποι της Yamaha

Πέρυσι ο Quartararo κέρδισε 3 αγώνες, δύο στη Jerez και έναν στη Βαρκελώνη, αλλά συνολικά δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό τερματίζοντας στη βαθμολογία στην 8η θέση. Από την άλλη ο Maverick Vinales είχε μόλις μία νίκη και τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Yamaha θα αναζητήσει το 2021 να λύσει τα προβλήματα στην YZR-M1 και να βρεθεί να παλεύει για νίκες και βάθρα ξανά.

Η παρουσίαση της Yamaha

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα η πολύ επιτυχημένη Yamaha MT-07 του 2021

«Γράφουμε» χιλιόμετρα με το Yamaha Tracer 700 και ανακαλύπτουμε τις αρετές του

Ρεκόρ ξυσίματος αγκώνα από τον Josh Herrin

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης