Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η KTM πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση των δύο ομάδων της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Το άλμα του 2020 δεν συνεχίστηκε το 2021 για την εργοστασιακή ομάδα της KTM.MotoGP. Η εργοστασιακή ομάδα για το 2022 θα έχει αναβάτες τους Brad Binder και Miguel Oliveira, με τη μοτοσικλέτα RC16 να έχει βελτιώσεις σε πολλά σημεία σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η 6η χρονιά της αυστριακής φίρμας στο κορυφαίο πρωτάθλημα MotoGP και στοχεύει σε βάθρα και νίκες. Το 2021 δεν πήγε ιδιαίτερα καλά για την KTM παρότι κατάφερε να πάρει δύο νίκες. Η μοτοσικλέτα στο δεύτερο μισό της χρονιάς δεν είχε καλή απόδοση, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες οι οποίες δεν ξεπεράστηκαν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το 2022 η ομάδα αναμένεται να είναι πιο δυνατή, καθώς καλωσόρισε τον έμπειρο αγωνιστικό διευθυντή Francesco Guidotti, ο οποίος ήταν στην ομάδα Pramac Ducati το 2021.

Άνθρωπος-κλειδί για το 2022 στην KTM θα είναι ο Francesco Guidotti.

Στις 5 Φεβρουαρίου έχουμε τις πρώτες δοκιμές στη Μαλαισία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλευρό της εργοστασιακής ομάδας της KTM θα βρίσκεται η δορυφορική ομάδα Tech3 KTM. Η ομάδα τουΤο ταλέντο ξεχειλίζει στην ομάδα της Tech3 το 2022. Herve Poncharal για το 2022 θα έχει δύο εξαιρετικά ταλαντούχους αναβάτες οι οποίοι προέρχονται από το πρωτάθλημα Moto2. Ο ένας είναι ο πρωταθλητής Moto2 Ramy Gardner, γιος του θρύλου Wayne Gardner. Ο δεύτερος είναι ο επίσης πολύ δυνατός Raul Fernandez, ο οποίος έχασε για πολύ λίγο τον τίτλο της Moto2 πέρυσι.

Η ομάδα της Tech3 για τη νέα σεζόν θα έχει πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη από την KTM και οι μοτοσικλέτες θα είναι ίδιες με εκείνες των Oliveira και Binder. Όσο για τα χρώματα των μοτοσικλετών, οι εργοστασιακές RC16 της επίσημης ομάδας θα έχουν τα μεγάλα λογότυπα της Red Bull με πορτοκαλί και μπλε φόντο, ενώ οι μοτοσικλέτες της Tech3 θα συνεχίσουν να έχουν τον εντυπωσιακό πορτοκαλί/μαύρο χρωματισμό που παρουσιάστηκε πέρυσι πρώτη φορά.

Το βίντεο της παρουσίασης της ομάδας KTM Red Bull MotoGP:

 

Με δύο πολύ ταλαντούχους αναβάτες ξεκινάει τη χρονιά η Tech3 KTM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το MotoGP συναντά το Dakar

Με αυτό το KTM Super Duke μπορείς να κάνεις ταξίδι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης