Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η πίεση που έχει δεχτεί ο Μarc Marquez τους τελευταίους μήνες είναι μεγάλη καθώς ο Ισπανός αναρρώνει Κίνηση με νόημα από τον Marquez, ο οποίος ίσως νιώθει κάποιες… τύψεις.από τον σοβαρό τραυματισμό του. Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τη συμπεριφορά του αναβάτη της Honda και την απόκρυψη στοιχείων για τις επιπλοκές που οδήγησαν στο δεύτερο και τρίτο χειρουργείο με αποτέλεσμα να τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα της AS, ο Marc Marquez, αισθανόμενος το βάρος των γεγονότων και ίσως κάποιων τύψεων που είχε για το συμβάν με τις κρυφές προπονήσεις και το σπάσιμο της μεταλλικής πλάκας στο χέρι του, αποφάσισε να επιστρέψει την προκαταβολή που είχε λάβει στο ξεκίνημα του 2020. Τότε είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και είχε δεχτεί χρήματα προκαταβολικά από τη Honda, ωστόσο τώρα φαίνεται να θέλει να τα επιστρέψει αφού δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στο πρωτάθλημα του 2020.

Στις 22 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της Repsol Honda για το 2021.

Η Honda δεν δέχτηκε φυσικά την κίνηση του Marquez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση αυτή του Marquez φυσικά δεν έγινε δεκτή από τη Honda, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα Η Honda πρέπει να μάθει να ζει και χωρίς τον Marquez…δεχόταν επιστροφή χρημάτων από τον Ισπανό. Ο κολοσσός από την Ιαπωνία σίγουρα δεν έχει ανάγκη τα χρήματα, αλλά θέλει να δείξει με αυτόν τον τρόπο στον Marquez δύο πράγματα: το ένα είναι ότι δεν τον θεωρεί υπεύθυνο για ό,τι συνέβη και δεύτερον ότι δεν χρειάζεται τη δέσμευση του Ισπανού για να συνεχίσει την πορεία της στο MotoGP.

Όπως και να έχει, ο Marc Marquez δουλεύει σταθερά προκειμένου να επιστρέψει στη δράση όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας Repsol Honda, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου, θα μάθουμε τόσο την κατάσταση του Ισπανού όσο και το αν θα βρίσκεται στη σέλα της μοτοσικλέτας του στο Κατάρ στις αρχές Μαρτίου.

Η αποθεραπεία του Marquez συνεχίζεται…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεκόρ ξυσίματος αγκώνα από τον Josh Herrin

Κάτι τρέχει με τον Marc Marquez

Ο Dovizioso περιμένει τη Honda

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης