Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πώς θα σας φαινόταν ο εκπαιδευτής οδήγησης μοτοσικλέτας σας να ήταν ο ένας και μοναδικός Marc Το Allianz Junior Motor Camp του Marquez πραγματοποιείται στις 24-27 Νοεμβρίου.Marquez; Είμαι σίγουρος ότι δεν θα λέγατε όχι στο να σας μάθει τα μυστικά της οδήγησης στο παιδί σας ένας εν ενεργεία πολυπρωταθλητής MotoGP, ακόμα και αν τα μαθήματα περιλαμβάνουν οδήγηση στο χώμα σε motocross και flat track.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια τη δική του σχολή οδήγησης την οποία ονομάζει Junior Motor Camp. Στο συγκεκριμένο σχολείο τα αδέρφια Marquez μαθαίνουν τα μυστικά του motocross και του flat track σε παιδιά, ωστόσο φέτος η διοργάνωση θα είναι πιο κλειστή στο ευρύ κοινό λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Αυτή την εμπειρία κανένα παιδί δε θα την ξεχάσει!

Αυτό είναι το 6ο Junior Motor Camp των αδερφών Marquez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2021 το ιδιαίτερο αυτό σχολείο οδήγησης θα δεχτεί μόλις 20 αναβάτες από την Ισπανία ηλικίας 10-13 Ο Marc Marquez είναι λάτρης του motocross και του flat track.ετών. Εκπαιδευτές θα είναι οι Jose Luis Martinez αναβάτης motocross και Jose Luis Carrion, πρώην πρωταθλητής Ισπανίας και manager της ομάδας EG00 στην Moto3. Εκείνο όμως που θα κάνει τους νεαρούς αναβάτες να τρελαθούν είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο Marc Marquez και ο αδερφός του Alex θα είναι ανάμεσα στους εκπαιδευτές οδηγώντας μαζί τους στις διάφορες πίστες του Camp.

Οι εγγραφή στα μαθήματα έχουν μηδενικό κόστος και όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή. Το πρόβλημα είναι ότι φέτος μόλις 20 τυχεροί θα βιώσουν την μοναδική εμπειρία να βρεθούν και να εκπαιδευτούν από έναν αναβάτη τόσο μεγάλου βεληνεκούς όπως ο Marc Marquez. Το Camp οδήγησης του Marquez γίνεται όλο και πιο δημοφιλές με τον Ισπανό να θέλει και σε αυτόν τον τομέα να ανταγωνιστεί το Ράντζο του Valentino Rossi στην Tavulia!

Απολαύστε τον Marquez σε προπόνηση με flat track.

 

Το tweet του Marquez για την έναρξη του Camp.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Αμερικής: Ισοπεδωτικός ο Marc Mrquez κέρδισε άνετα στο Austin

Όταν ο Marc Marquez συνάντησε τον Pep Guardiola

Ο Marquez “στύβει” ένα Honda CBR600RR σε προπόνηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης